April 26, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Όταν τολμάει η ψυχή!

Όταν τολμάει η ψυχή!

0

Θαυμάζουμε, στηρίζουμε και τιμούμε τον τρόπο με τον οποίο ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας δίνει έναν τεράστιο εθελοντικό αγώνα προσφοράς προς την Κύπρο. Με όσα μέσα διαθέτει ο κάθε εθελοντής – συμμετέχων – συντελεστής, η Ύπαιθρος της Λάρνακας, με τα πέτρινα χωριουδάκια και τους καλοσυνάτους ανθρώπους, βγαίνει σταδιακά από το τέλμα της τουριστικής ανυπαρξίας και «πλασάρεται» στο διεθνή τουριστικό χάρτη.

Ένας αφκιασίδωτος και ανέγγιχτος τόπος – τόσο κοντά και τόσο μακριά από τα γνωστά κυπριακά τουριστικά κέντρα – μοιάζει να διεκδικεί ισότιμα και σθεναρά το δικό του τουριστικό μερίδιο. Ξεδιπλώνει τους τοπικούς ανθρώπινους μύθους, προωθώντας καθετί πατροπαράδοτο, αλλά και καθετί βγαλμένο από τη δική του ρίζα: τη ματωμένη εκείνη ρίζα του πιο άγριου ξεριζωμού.

Εκατοντάδες γυναίκες της διπλανής πόρτας και της ζωηρής γειτονιάς προωθούν συστηματικά την Κύπρο της αλήθειας και της αυθεντικότητας σε έναν κόσμο, που αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερο τον προορισμό.
Είναι η δύναμη της ψυχής τους, το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και ο τρόπος της δικής τους επιβίωσης, που ξεπερνούν ακόμη και τους πιο τεχνοκρατικούς σχεδιασμούς του αύριο!

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ και το KOUZINA έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: ανήκουν στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες διαμορφώνουν τις συνθήκες του δικού τους μέλλοντος. Και είναι τέτοια η δυναμική τους, που κανείς και ποτέ δεν πρόκειται να τη διαταράξει.

Μείνετε συντονισμένοι. Αυτή μας η επίσκεψη στην Κύπρο θα ανοίξει τους πιο λαμπρούς δρόμους ουσιαστικής συνεργασίας ανάμεσα σε κόσμους που έμαθαν να αγωνίζονται και να κερδίζουν.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.