April 26, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Οίνος + Προσκυνηματικοί Τόποι: η γοητεία της σύνθεσης μοναδικών τουριστικών προιόντων!

Οίνος + Προσκυνηματικοί Τόποι: η γοητεία της σύνθεσης μοναδικών τουριστικών προιόντων!

0

Μεταφορόμαστε στους οινότοπους και στα οινοποιεία μας και συνοδεύουμε εκπροσώπους τηλεοπτικού Τύπου από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία στον κόσμο της λατρεμένης μας εύφορης γης και των ευλογημένων αμπελώνων! Επισκεπτόμαστε κτήματα και αγναντεύουμε τον Άθωνα και την Αμμουλιανή, δοκιμάζουμε τοπικούς οίνους και «φτιαχτικά» λικέρ από φρούτα του δάσους! Συναντούμε οινοπαραγωγούς και μοιραζόμαστε τα «μυστικά» του μόχθου τους!

Ξεναγούμαστε στη μυσταγωγική έκθεση της συλλογής του Ευθύμιου Βαρλάμη με τίτλο «Άγιον Όρος», παρακολουθούμε τη ζωή στην Αγιώνυμη Πολιτεία μέσω των 3D ταινιών του Πολιτιστικού Κέντρου Ιερισσού και ενημερωνόμαστε για τον τρόπο με τον οποίο ο Άθωνας καθορίζει τον τρόπο σκέψης μας.

Γευματίζουμε σε Τράπεζες Ιερών Τόπων, όπως αυτήν του Μοναστικού Οίκου Παναγίας Χαράς των Θλιβομένων στο Παλαιοχώρι, λαμβάνουμε μέρος σε Πανηγυρικούς Εσπερινούς και γινόμαστε κοινωνοί της θρησκευτικής μας παράδοσης. Κερνιόμαστε παραδοσιακά θρησκευτικά εδέσματα σε αυλόγυρους θρησκευτικών μνημείων, όπως εκείνον του Ιερού Προσκυνήματος της Μεγάλης Παναγίας και απολαμβάνουμε την απλόχερη φιλοξενία των ντόπιων!

Γευόμαστε το γαστρονομικό πλούτο της Αρναίας στο πλούσιο παραδοσιακό τραπέζι του Άγγελου και της Φωτεινής στο Πραδοσιακό Μεζεδοπωλείο Η ΛΑΝΑΡΑ, όπου τα άγρια μανιτάρια του Χολομώντα, οι παλαιοχωρινές πατάτες και τα άγρια χόρτα της αρνιώτικης υπαίθρου κλέβουν την παράσταση!
Η ζωή μας μετατρέπεται σε τουριστική μορφή, καταγράφεται από εκπροσώπους Τύπου και μεταφέρεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι άνθρωποί μας γίνονται πρωταγωνιστές στο σπουδαίο προωθητικό έργο του τόπου τους!

Περιμένουμε κι εσάς στον τόπο αυτό! Ελάτε και γίνετε μέρος της ζωηρής και δημιουργικής παρέας μας!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.