Ο προορισμός

Καλωσορίσατε στην Ανατολική Χαλκιδική!
Στον τόπο με τα χιλιάδες χρώματα και τις εναλλαγές! Στο χώρο που εκμηδενίζει τις αποστάσεις ανάμεσα στα θαυμαστά της φύσης!

Τριακόσια (300) ολόκληρα χιλιόμετρα ακτογραμμής (η μεγαλύτερη στη Χαλκιδική),αμέτρητες ακρογιαλιές και παραλίες, κόλποι, νησάκια, κρυστάλλινα νερά, χρυσοί κάμποι, κατάφυτα βουνά, όλα σοφά χωροθετημένα και εναρμονισμένα! Περιηγηθείτε σε αυτήν την ξεχωριστή γωνιά της Χαλκιδικής!

Επισκεφθείτε το Άγιο Όρος, απολαύστε το μπάνιο σας στις αμμώδεις παραλίες, περπατήστε στον τόπο που γέννησε τον αρχαίο φιλόσοφο Αριστοτέλη και δίδαξε το Μέγα Αλέξανδρο, ξεναγηθείτε στο καταπράσινο ή πορφυρό (ανάλογα με την εποχή) Αριστοτελικό Βουνό και τολμήστε εξόρμηση στις πλαγιές του μαγικού Χολομώντα.

Δείτε τα όλα! Θα εκπλαγείτε, όταν διαπιστώσετε πόσο κοντά βρίσκεται το ένα με το άλλο. Η προ του Άθω περιοχή έχει τα πάντα! Ιστορία, πολιτισμό, παράδοση, χώρους άθλησης, σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες.

Προσφέρει όλα τα είδη διακοπών και τουρισμού: καλοκαιρινού, χειμερινού, προσκυνηματικού, ειδικού, συνεδριακού, πολιτιστικού, γαστρονομικού, ιστορικού, αθλητικού.

Προσφέρει πολυποίκιλη διασκέδαση και έντονη νυχτερινή ζωή. Προσφέρει μία εκπληκτική γαστρονομική σκηνή  και φυσικά την ξακουστή ελληνική φιλοξενία.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.