Βίλες

Τα δύο πολυτελή villas studios V LOFT Apartments είναι χτισμένα στην πιο δημοφιλή πλαγιά της Αμμουλιανής. Ποια είναι αυτή; O λόφος πάνω από την παραλία των Αλυκών!

Μπορούν δε να φιλοξενήσουν τέσσερα άτομα το κάθε ένα.

Πέρα από την προσεγμένη, πολυτελή κατασκευή τους αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η τοποθεσία, στην οποία είναι χτισμένα : αγναντεύουν τον κόλπο του Αγίου Όρους, τη Σιθωνία, τον Άθωνα και φυσικά την πιο όμορφη παραλία του νησιού, την αμμώδη και πολύβουη «Αλυκή»!

Πρόκειται για πραγματικά πανέμορφα, αυτόνομα «σπιτάκια», πλήρως εξοπλισμένα, με διακόσμηση που παντρεύει τη νησιώτικη παράδοση με τα γήινα χρώματα, τα οποία αποτελούν συνέχεια εκείνων του ουρανού και της θάλασσας.

Η διακόσμηση εξαιρετική. Η καθαριότητα υποδειγματική. Η φιλοξενία ελληνική. Το τοπίο αξεπέραστα καλοκαιρινό. Γι αυτό μην το σκέφτεστε άλλο. Κλείστε μια θέση στο THEA και νιώστε τη διαφορά!

Παροχές

  • Κλιματισμό
  • Τηλεόραση
  • Ντουζιέρα με καμπίνα
  • Ψυγείο & Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
  • Χώρο στάθμευσης
  • Μεγάλα, αυτόνομα «μπαλκόνια στο Αιγαίο
  • Κοινόχρηστο χώρο αναψυχής

Τιμές

Οι τιμές ξεκινούν από τα 70 ευρώ/διανυκτέρευση και φτάνουν τα 100 ευρώ/διανυκτέρευση ανάλογα με την περίοδο

*Οι τιμές είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Το Mount Athos Area Organization δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος τιμές και δεν εμπλέκεται στις συνομιλίες του επισκέπτη με το ξενοδόχο.

Αίτημα κράτησης!

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να μας επισκεφτείτε και πολύ σύντομα θα σας απαντήσουμε με μια προσφορά στα μέτρα σας με όλες τις υπηρεσίες μας.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Είδος δωματίου που με ενδιαφέρει:

Ενδιαφέρομαι για τις παρακάτω ημερομηνίες και θα ήθελα να μου αποστείλετε προσφορά

Από:

Έως:

Το μήνυμά σας

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.