Εστιατόρια

Η πιο εναλλακτικά ποιοτική πρόταση της Αμμουλιανής, σε αυτό που ονομάζεται γαστρονομία και αισθητική. Αρχίζοντας από το τελευταίο, απλά τονίζουμε ότι θα βρείτε το The Roost στον κήπο ενός παλιού παραδοσιακού Αμμουλιανιώτικου αρχοντόσπιτου, λίγα μόλις μέτρα από το κεντρικό λιμάνι του νησιού.

Δέντρα, κεριά, ξύλινες πέργκολες και σκίαστρα, χαμηλός φωτισμός, παλιά έπιπλα ή κονσόλες μιας άλλης εποχής, ατμοσφαιρική γήινη διακόσμηση και εξαιρετικές μουσικές επιλογές συνυπάρχουν αρμονικά με τη λιτή επίπλωση, η οποία «παντρεύεται» με την αθωνική έκφραση σε όλες της τις εκδοχές!

Οι γεύσεις; Εξαιρετικές. Θαλασσινά συνδυασμένα με προϊόντα της γης, κρεατικά που μαγειρεύονται με βάση τις τεχνικές της μικρασιάτικης κουζίνας, ζύμες, πάστες, πολύχρωμες σαλάτες φτιαγμένες με υλικά από τους κήπους της Αμμουλιανής, ανατολίτικα και μοναστηριακά γλυκά, συνθέτουν το «προσφερόμενο γαστρονομικό προϊόν» του The Roost, το οποίο διαθέτει και «ψαγμένο» bar – για πραγματικά «ψαγμένους» θαμώνες. Συνδυάστε το εκλεκτό φαγητό σας με εκλεκτό οίνο, τον οποίο θα επιλέξετε από την αξιόλογη λίστα κρασιών, ενώ αν κατά τη διάρκεια του γεύματος ή του δείπνου σας αντιληφθείτε κάποιον Έλληνα ή Ευρωπαίο διάσημο να απολαμβάνει τις γεύσεις του The Roost, είναι γιατί το εν λόγω restaurant αποτελεί την πρώτη γαστρονομική επιλογή στην Αμμουλιανή.

  • 63075 Αμμουλιανή
  • +30 697 3348233
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.