Διασκέδαση

Στις αμμώδεις ακτές της παραλίας «Πύργος», κοντά στο καταπράσινο Δεβελίκι, απέναντι από τον Άθωνα και την Αμμουλιανή, εκεί που η λευκή άμμος και το γαλάζιο θαλασσινό νερό ακουμπούν το ένα το άλλο με μαγικό τρόπο, θα συναντήσετε την απόλυτη μεσογειακή καλοκαιρινή πρόταση : το Maori all day beach bar.
Πρόκειται για ιδανικό καλοκαιρινό τοπίο στο Αιγαίο, ένα δημιούργημα με υπέροχη διακόσμηση από φυσικά υλικά, όπως φοινικόξυλα, άμμο, πέτρα και ξύλο, τα οποία εναρμονίζονται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, αφού – βεβαίως – είναι παρμένα από αυτό!
Έντονη αίσθηση απόλυτης ελευθερίας, εκπληκτική θέα στον αθωνικό κόλπο, εναλλαγή πράσινου και γαλάζιου, εξαιρετικές snack γεύσεις, εκπληκτικές προτάσεις και ποικιλίες σε café, coctails και ποτά, μουσικές επιλογές που συναρπάζουν, πολιτιστικά δρώμενα, απίθανα parties…
Στο Maori all day beach bar η ποιοτική ψυχαγωγία συναντά τις μουσικές εκδηλώσεις και το «ψαγμένο» animation σε κάθε ευκαιρία, δεδομένου ότι ο εν λόγω τρόπος έκφρασης αποτελεί «κοσμοθεωρία» των ιδιοκτητών – του Γιάννη και του Στέλιου, οι οποίοι κατέθεσαν στην παραλία του Πύργου και το τελευταίο κομμάτι της ψυχής τους, προκειμένου να δημιουργήσουν το μοναδικό…
Μη χάσετε με τίποτα την ευκαιρία να ζήσετε τη «Maori εμπειρία» του καλοκαιριού. Κάθε καλοκαιριού! Πρόκειται για εμπειρία ζωής!

Αίτημα κράτησης!

Συμπληρώστε τη φόρμα αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στο εστιατόριο ή ακόμα και να κλείσετε τραπέζι!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Μέρα κράτησης

Ώρα κράτησης

Άτομα

Το μήνυμά σας

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.