Διασκέδαση

Ένα από τα πιο διάσημα και οργανωμένα beach bars της Χαλκιδικής. Με θέα τον Άθωνα και την Ιερή Πολιτεία, την Ουρανούπολη και τη θαλάσσια διαδρομή του Πέρση βασιλιά Ξέρξη, το Island Beach Bar αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη θαλασσινή πρόταση : καφές, χυμοί και παγωμένα φρουτένια ροφήματα το πρωί, υπέροχες σαλάτες, sandwiches, κρεατικά, μακαρονάδες και μπύρες το μεσημέρι, cocktails και δροσερά ποτά το βράδυ εγγυώνται αξέχαστες μεσογειακές διακοπές και ποιοτική διασκέδαση στην αμμουδιά.

Οργανωμένο στη λευκή και αμμώδη παραλία της Μεγάλη Άμμου, ακριβώς δυο βήματα από τα πράσινα νησάκια Δρένια, η υποδομή του Island Beach Bar εναρμονίσθηκε απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας την πιο όμορφη θαλασσινή εικόνα. Ξύλινες καρέκλες, πάνινες τέντες, λευκά και γαλάζια πανιά, ξεσηκωτική ή χαλαρωτική μουσική, επαγγελματικό service συνθέτουν το μύθο των καλοκαιρινών διακοπών – αυτόν που κάθε ένας δικαιούται να ζήσει!

Ξεχωριστές είναι βέβαια οι εκδηλώσεις πολιτισμού με την ονομασία «λιανηΆμμου festival», οι οποίες πραγματοποιούνται από το Island Beach Bar τα τελευταία χρόνια, συγκεντρώνοντας πλήθος καλοκαιρινών επισκεπτών, διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικής ποιότητας πολιτιστικό προϊόν, που αναβαθμίζει ολόκληρο το νησί.

Island Beach Bar: όλα στις πιο απόλυτες ποιοτικές τιμές!

Αίτημα κράτησης!

Συμπληρώστε τη φόρμα αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στο beach bar ή ακόμα και να κλείσετε τραπέζι!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Μέρα κράτησης

Ώρα κράτησης

Άτομα

Το μήνυμά σας

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.