Εστιατόρια

 

Στη μαγική παραλία των Νέων Ρόδων, στην καρδιά του Ακάνθιου Κόλπου, ακριβώς πάνω στην κάτασπρη αμμώδη ακτή, εσείς – οι λάτρεις της ποιότητας και του καλού φαγητού – θα βρείτε ένα μοναδικό γαστρονομικό σημείο : το Costa Costa, στο οποίο ο ιδιοκτήτης, Κώστας Συμεωνίδης, έδωσε καρδιά και ψυχή για να δημιουργήσει ένα μοναδικό beach bar & mini restaurant!

Εξαιρετικά cocktails, όλα τα είδη café και δροσερών αφεψημάτων συντροφεύουν τους λουόμενους κάθε καλοκαιρινού πρωινού, ενώ προσεγμένα snacks και gourmet πιάτα χορταίνουν τις μεσημεριανές ανάγκες. Τα απογεύματα τα παιχνίδια στην άμμο, η ιδιαίτερη μουσική και η υπέροχη φιλοξενία συνθέτουν σκηνικό διακοπών που αφήνει τις καλύτερες μεσογειακές αναμνήσεις, ενώ το βράδυ το ειδυλλιακό τοπίο, το φως των πυρσών και του φεγγαριού που σβήνει στη θάλασσα, η ατμόσφαιρα, η εξωτική διακόσμηση του χώρου, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό φαγητό υπόσχονται στιγμές μοναδικές.

Στο Costa Costa τα οικογενειακά ή φιλικά δείπνα παίρνουν άλλη γαστρονομική διάσταση. Εκείνα όμως που δε θα ξεχάσετε ποτέ είναι τα ρομαντικά δείπνα, πάνω στο κύμα, τα οποία συνοδεύονται από υψηλής γαστρονομικής ταυτότητας πιάτα και διάθεση που μετατρέψει τις στιγμές σας σε εμπειρία ζωής!

Ελάτε στο Costa Costa! Δοκιμάστε gourmet δημιουργίες, βασισμένες στην τοπική βιολογική παραγωγή και δε θα χάσετε!

Αίτημα κράτησης!

Συμπληρώστε τη φόρμα αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στο εστιατόριο ή ακόμα και να κλείσετε τραπέζι!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Μέρα κράτησης

Ώρα κράτησης

Άτομα

Το μήνυμά σας

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.