Εστιατόρια

Το traditional restaurant «Μαγεμένο Δάσος» είναι χτισμένο στις πράσινες πλαγιές του Αριστοτελικού Δάσους στο Νεοχώρι και αποτελεί ένα από τα πιο ποιοτικά γαστρονομικά σημεία της Ανατολικής Χαλκιδικής.

Με πανοραμική θέα στο Χολομώντα, την Αρναία και το Παλαιοχώρι ο χώρος προσφέρεται για γεύματα ή δείπνα που μοιάζουν με απόδραση στο παραμύθι: ντόπια ζουμερά κρεατικά, ολόφρεσκα ζαρζαβατικά που κόβονται «κατά παραγγελία» από το μποστάνι της αυλής, βότανα από το δάσος, καρποί από τα δέντρα του περιβάλλοντα χώρου, αγριομανίταρα, «φτιαχτικές» σαλάτες, τοπικά τυριά, δυνατό τσίπουρο και καλό κρασί αποτελούν εδέσματα που «μιλούν» στον επισκέπτη μέσω της απλότητας και της καθαρότητας των γεύσεων.

Το «Μαγεμένο Δάσος» ποντάρει στην ανάδειξη του αυθεντικού. Η σπιτική φιλοξενία αλλά και οι παράλληλες δραστηριότητες του αύλιου χώρου, όπως η ιππασία, η τοξοβολία, το πινκ-πονκ, η περιήγηση στο δάσος, συνθέτουν την πιο όμορφη ημερήσια απόδραση της παρέας ή της οικογένειας.

Σχολικές εκδρομές, κοινωνικές δραστηριότητες, μουσικές βραδιές, διαγωνισμοί συμπληρώνουν το παζλ της πιο «πράσινης» γαστρονομικής επιλογής!

Καλή σας όρεξη!

Αίτημα κράτησης!

Συμπληρώστε τη φόρμα αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στο εστιατόριο ή ακόμα και να κλείσετε τραπέζι!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Μέρα κράτησης

Ώρα κράτησης

Άτομα

Το μήνυμά σας

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.