Διασκέδαση

Καφές ή ποτό μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο στην πλαγιά του Χολομώντα; Μα φυσικά! Αναρωτιέστε πού; Στον πολυχώρο ψυχαγωγίας «Το Ξύλινο», ο οποίος διαθέτει – εκτός από ένα εξαιρετικό σαλόνι υποδοχής – και έναν κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο παιδότοπου! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ενώ εσείς απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης στο υπέροχο café, τα παιδιά σας απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς, παίζοντας και δημιουργώντας στον ειδικά διαμορφωμένο για ανήλικους και ανεξάρτητο χώρο του «Ξύλινου»!

Πρόκειται για εντελώς οικολογική κατασκευή, με εντυπωσιακό περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος μετατρέπει την επίσκεψη για καφέ ή ποτό στην Αρναία σε ιδιαίτερη εμπειρία, αφού – είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας – το πράσινο και οι μυρωδιές της φύσης κυριαρχούν, μαγεύοντας τον επισκέπτη.

Εξαιρετικά είδη καφέ, ποικιλία ποτών, ντόπιος οίνος, χυμοί από φρέσκα φρούτα, snacks, καταπληκτικές πίτσες, μπυρομεζέδες φτιαγμένοι από ντόπια προϊόντα, αρνιώτικες τσιπουρο-καταστάσεις συνθέτουν ένα καταπληκτικό προϊόν που κάνει «Το Ξύλινο» μοναδικό και ξεχωριστό!

Και αν θέλετε να οργανώσετε ονειρικά γενέθλια πάρτι για τα παιδιά ή την οικογένειά σας, εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των ιδιοκτητών και του έμπειρου προσωπικού και μετατρέψτε την παιδική γιορτή σε γλυκιά εμπειρία και έντονη ανάμνηση. Αν όμως θέλετε να παρακολουθήσετε ποδοσφαιρικούς ή άλλους αγώνες στην τεράστια οθόνη του café, τότε κλείστε άμεσα θέση στο σαλόνι του και απολαύστε την παρέα και το σχετικό αθλητικό «κους-κους»!

Είμαστε σίγουροι ότι όπως και αν προτιμήσετε να απολαύσετε την επίσκεψή σας στο «Ξύλινο», η επιλογή θα σας αποζημιώσει! Καλή σας διασκέδαση!

  • 63074 Αρναία
  • +30 2377 051 379, +30 6948 510 594, 6948 510 595, 6948 510 596
  • +30 2372023200, +30 694 5596575
  • nikkex65@gmail.com

Αίτημα κράτησης!

Συμπληρώστε τη φόρμα αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στο beach bar ή ακόμα και να κλείσετε τραπέζι!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Μέρα κράτησης

Ώρα κράτησης

Άτομα

Το μήνυμά σας

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.