Μύδια

Μύδια Ολυμπιάδας, τα καλύτερα! «Μύδια του Γιώργου» τα εξαιρετικότερα!

Πρόκειται για τοπική μυδοκαλλιέργεια, η οποία βρίσκεται στα πεντακάθαρα νερά της Ολυμπιάδας, σε μια μαγική τοποθεσία, όπου στο Αριστοτελικό Όρος καθρεφτίζεται στον Στρυμωνικό Κόλπο και δημιουργεί στο θαλασσινό νερό χιλιάδες αποχρώσεις του πράσινου και του τουρκουάζ!

Εκεί λοιπόν, ο Γιώργος, εγγονός του θρυλικού κυρ Γιώργη Πυργιώτη, που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τη μυδοκαλλιέργεια στην περιοχή, διαιωνίζει την παράδοση, που θέλει την Ολυμπιάδα να είναι η ποιοτικότερη μυδοπαραγωγός περιοχή της χώρας και τα μύδια της τα νοστιμότερα, τα μεγαλύτερα και τα πολυχρωμότερα που έχετε ποτέ δει και γευθεί!

Ο Γιώργος αγαπάει τη δουλειά. Επενδύει και Παράγει. Ζει στη θάλασσα. Πετυχαίνει εξαιρετική ποιότητα, αφού τα νερά μέσα στα οποία βρίσκεται η μυδοκαλλιέργεια εμπλουτίζονται από τα καθαρά νερά των ρυακιών του βουνού αλλά και από τα βρόχινα, που κάνουν τα μύδια τόσο διαφορετικά από τα υπόλοιπα!

Διοχετεύει την αγορά με το καλύτερο προϊόν – δεν είναι λίγα τα καλά restaurants σε ολόκληρη τη χώρα που προσφέρουν «μύδια Ολυμπιάδας του Γιώργου». Εσείς μπορείτε να τα βρείτε στο κιόσκι του, λίγα χιλιόμετρα μετά την Ολυμπιάδα στο δρόμο προς το Στρατώνι, την Ουρανούπολη και το Άγιον Όρος. Ζητείστε τα, δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!

Άμεση Επικοινωνία!

  • 57014 Ολυμπιάδα
  • +30 697 7628055
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.