Εστιατόρια

Όταν οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν την ηδονή της γεύσης, τότε σίγουρα αναφερόμαστε στο traditional restaurant ΜΥΓΔΟΣ, στη Βαρβάρα. Χτισμένο στους πρόποδες του Αριστοτελικού Βουνού, αποτελεί πραγματικό μπαλκόνι στο κατάφυτο δάσος της Βαρβάρας με τα χίλια χρώματα και τα εκατοντάδες φυτά.

Η μαγική θέα, που κάνει τον επισκέπτη να νιώθει σαν κουκίδα ανάμεσα στο ατέλειωτο πράσινο, έρχεται να συμπληρώσει την αίσθηση του ουρανίσκου, τον οποίο αγγίζουν γεύσεις ανεπιτήδευτα εκπληκτικές, βασισμένες στην ποιότητα της ντόπιας πρώτης ύλης: κρεατικά Βαρβάρας, άγριος χοίρος και κυνήγι, που συνθέτουν συνταγές μαγειρεμένες με εξαιρετική μαεστρία, γάστρες, ντόπια τυριά και λαχανικά, δυνατό τσίπουρο παραγωγής των ιδιοκτητών, ζυμωτό ζεστό ψωμί, υπέροχα ψητά λουκάνικα, mix grill ποικιλίες,… Όλα βέβαια είναι δουλεμένα από το χέρι της «χρυσοχέρας» νοικοκυράς και δημιουργούν την αίσθηση της gourmet απλότητας, που συνεπαίρνει γευστικά…

Εκείνο όμως που «δένει» το γαστρονομικό του πράγματος με το φυσικό τοπίο, δημιουργώντας απλά «το τέλειο», είναι η διακόσμηση του restaurant με ξύλινα έπιπλα και αντίκες, τα οποία εναρμονίζονται με απόλυτη «συνέπεια» με τον πετρόκτιστο διάκοσμο, το αναμμένο τζάκι και τα ξυλένια μπαλκόνια, τόσο που νομίζει κανείς πως πραγματικά ονειρεύεται!

Χαρείτε στιγμές απόλυτης γαστρονομικής απόλαυσης αλλά και ευχαρίστησης όλων σας των αισθήσεων και προσφέρετε στον εαυτό την προσιτή πολυτέλεια μιας επίσκεψης στο Μύγδο. Θα γίνετε αμέσως οι πιο θερμοί υποστηρικτές του!

Αίτημα κράτησης!

Συμπληρώστε τη φόρμα αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στο εστιατόριο ή ακόμα και να κλείσετε τραπέζι!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Μέρα κράτησης

Ώρα κράτησης

Άτομα

Το μήνυμά σας

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.