Εστιατόρια

Ονειρεύεστε καλό θαλασσινό φαγητό κάπου ήσυχα, κάπου ρομαντικά, κάπου με «θέα θάλασσα»; Νιώσατε ποτέ το δροσερό καλοκαιρινό αεράκι του Αριστοτελικού Βουνού να παλεύει στο πρόσωπό σας με εκείνο του Αιγαίου για την επικράτηση; Γευθήκατε ποτέ ψαρικά και θαλασσινά, που σπαρταρούν, έχοντας μόλις έχουν βγει από τη θάλασσα της Ολυμπιάδας; Δοκιμάσατε τοπικά μύδια μαγειρεμένα με ποικίλους τρόπους;

Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε το εκπληκτικό Fish Restaurant «Θέα Θάλασσα» στην Ολυμπιάδα, το οποίο είναι χτισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο αλσύλλιο μπροστά στη θάλασσα, έτσι που το μάτι μπερδεύεται ανάμεσα στο φυσικό συνδυασμό του πράσινου με το τα γαλάζιο.

Νόστιμο, σπιτικό φαγητό – μαγειρεμένο από τα χεράκια της ….. – παραδοσιακοί ουζομεδέδες βασισμένοι στην πλούσια ψαροπαραγωγή της Ολυμπιάδας, φρέσκιες υπέροχες σαλάτες, αγνά υλικά, ντόπιο ελαιόλαδο, τοπικά προϊόντα και πολύ – πολύ αγάπη για το ποιοτικό κατατάσσουν το «Θέα Θάλασσα» στα καλύτερα Fish Restaurants της προαθωνική χερσονήσου.

Βρείτε το εύκολα, λίγο έξω από τον οικισμό και απολαύστε το σύνολο των παροχών του! Θα γίνετε θαμώνες με την πρώτη φορά!

Αίτημα κράτησης!

Συμπληρώστε τη φόρμα αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στο εστιατόριο ή ακόμα και να κλείσετε τραπέζι!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Μέρα κράτησης

Ώρα κράτησης

Άτομα

Το μήνυμά σας

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.