Διασκέδαση

Στο πολύχρωμο, πετρόκτιστο, πολυσύχναστο και βουερό κέντρο της Αρναίας, κάτω από τον πλάτανο – σύμβολο της μικρής πόλης, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε καφέ ή ποτό στον εναλλακτικό πολυχώρο υποδοχής επισκεπτών και γαστρονομίας με το όνομα «Αριστοτέλους».

Πρόκειται για χώρο, ο οποίος – όχι απλά ακολουθεί την αρχιτεκτονική κληρονομιά και την παραδοσιακή ταυτότητα της Αρναίας – αλλά αναβαθμίζει οπτικά ολόκληρη την κεντρική πλατεία της.

Πέτρα, ξύλο, χρώματα της γης, πολύχρωμα έπιπλα, αρνιώτικα στρωσίδια, κιλίμια, συνθέτουν το διακοσμητικό σκηνικό, το οποίο εναρμονίζεται στο απόλυτο με τη γενική εικόνα και το φυσικό περιβάλλον.

Βιολογικά τοπικά προϊόντα – ζυμαρικά τραχανάδες, βότανα, ελιές, λάδι, μέλι, τυρί γιαούρτι, κ.α. στολίζουν τα ράφια του χώρου, αποτελώντας διακοσμητική πινελιά αλλά και αγοραστική πρόταση.

Σπιτικές πίτες, snacks, παραδοσιακά τοστ, φυσικοί χυμοί, cocktails, ποτά κάθε είδους, ποικιλία από μπύρες, εξαιρετικοί καφέδες, βιολογικά ροφήματα, γλυκάκια και γλυκά του κουταλιού συνοδεύουν τις χαρούμενες παρέες, που απολαμβάνουν το ξαπόσταμα και την ποιοτική ψυχαγωγία στην «Αριστοτέλους της Αρναίας».

Το πέρασμά σας από αυτήν θα σας μετατρέψει σε θαμώνες!

Αίτημα κράτησης!

Συμπληρώστε τη φόρμα αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα ή ακόμα και να κλείσετε τραπέζι!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Μέρα κράτησης

Ώρα κράτησης

Άτομα

Το μήνυμά σας

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.