April 19, 2024 Important news or anything!
Home / Εκδηλώσεις / Στην Αρναία η παρουσίαση του KOUZINA 2022
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στην Αρναία η παρουσίαση του KOUZINA 2022

Αύγουστος 30, 2021 @ 8:00 μμ - 11:00 μμ

Σε κλίμα γιορτινό, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 8 το βράδυ, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στυλιανός Βαλιάνος αναμένεται να παρουσιάσει στην Πλατεία Δημαρχείου το πρόγραμμα του KOUZINA 2022, αφού προηγουμένως προβεί σε απολογισμό του KOUZINA 2021.

Η γιορτή θα ξεκινήσει νωρίτερα – με την μπάντα της Φλώρινας και το Λάζαρο Βαλκάνη – να γεμίζουν με μακεδονικούς ήχους των χάλκινων τα καλντερίμια της Αρναίας. Χορευτές από το ολόκληρο το Δήμο Αριστοτέλη θα ακολουθήσουν πεζή τους μουσικούς, καταλήγοντας στην Πλατεία Δημαρχείου. Μετά την παρουσίαση του KOUZINA, η μουσική παράσταση θα συνεχισθεί.

Αμέσως μετά στο restaurant του παραδοσιακού ξενώνα «Πράσινο Χωριό» ο executive chef της Ελληνικής Προεδρίας της Δημοκρατίας, Βασίλης Μπέκας, προσφέρει στους συνδαιτημόνες το πρώτο μενού του promo tour της διοργάνωσης του 2022, αξιοποιώντας πλήρως την πλούσια πρωτογενή παραγωγή της Αρναίας και του Χολομώντα που την περιβάλει.

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου το KOUZINA αποχαιρετά τον ελληνικό τιμώμενο προορισμό της φετινής διοργάνωσης – την Αμφίπολη – στο Restaurant ΗΔΩΝΕΣ της Πρώτης, ενώ την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στη Δράμα – τον τιμώμενο ελληνικό προορισμό της διοργάνωσης του 2022 – το KOUZINA παρουσιάζει το πρόγραμμά του στον περιφερειακό μακεδονικό Τύπο.

Εμείς, σας περιμένουμε όλους στην Αρναία!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Αύγουστος 30, 2021
Ώρα:
8:00 μμ - 11:00 μμ

Διοργανωτής

KOUZINA
Ιστοσελίδα:
www.mountathosarea.org

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Δημαρχείου, Το Χοροστάσι
Αρναία
Αρναία, Χαλκιδική 63074 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.