March 29, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Αστικός μικρασιάτικος μύθος στην παραλία της Κομίτσας. Τα Νέα Ρόδα προβάλουν το γαστρονομικό τους πλούτο!

Αστικός μικρασιάτικος μύθος στην παραλία της Κομίτσας. Τα Νέα Ρόδα προβάλουν το γαστρονομικό τους πλούτο!

0

Ένα τραπέζι στον Ακάνθιο Κόλπο, λίγα μόλις μέτρα από τα χερσαία σύνορα του Αγίου Όρους, στη λευκή παραλία της Κομίτσας, αποτέλεσε χθες την επιτομή της αστικής μικρασιάτικης γαστρονομίας. Και αυτό γιατί ο executive chef του Avaton Luxury Villas Resort Πάνος Παπαδόπουλος ακούμπησε την τεχνική του πάνω στα τοπικά προϊόντα και δημιούργησε γαστρονομικές ιστορίες της Ανατολίας για λίγους και εκλεκτούς.

Ντοματόσουπα με φρέσκιες ντομάτες από τα Νέα Ρόδα, καρπάτσιο μόσχου με ντόπιο κολοκυθάκι, φακές και φιλεταρισμένο χταπόδι, μαιντανοσαλάτα με πλιγούρι, άγριες αγγινάρες Ιερισσού και γαρίδες, λαβράκι με καπνιστή μελιτζάνα, ελληνικά τυριά και ένα εκπληκτικό εκμέκ παγωτό και κρέμας λεμονιού συνεπήραν τον ουρανίσκο των συνδαιτημόνων και θύμισαν σε όλους μας τους πραγματικούς τόπους και ανθρώπους που δημιούργησαν τη γαστρονομία της Ανατολίας.

Τί είναι αυτό που «μίλησε» χθες στο Avaton εκτός από τις φωτογραφικές αποτυπώσεις της γαστρονομικής δημιουργίας του Πάνου? Μα φυσικά το απίστευτο φυσικό περιβάλλον αλλά και η ψυχή της οικογένειας Χατζή, που επένδυσε στην ποιότητα και μόνο σε αυτήν, χωρίς την παραμικρή έκπτωση και προπαντός χωρίς ίχνος έπαρσης.

Ευχαριστούμε Avaton Luxury Villas Resort!
Η ιστορία ήδη δικαιώνει την επενδυτική επιλογή σου!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.