April 19, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα που λατρεύει το ελληνικό καλοκαίρι!

Προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα που λατρεύει το ελληνικό καλοκαίρι!

0

Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου ο Π.Ο.Τ. παρουσιάζει και προτείνει στο Τορίνο της Ιταλίας επαγγελματικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του θαλάσσιου τουρισμού, όπως αυτό απαντάται στο Στρυμωνικό, τον Ακάνθιο και τον Αθωνικό Κόλπο της Ανατολικής Χαλκιδικής. Καταδύσεις, αλιευτικές αποδράσεις, θαλάσσια σπορ, θεματικές και relaxing κρουαζιέρες, yachting και sailing περιηγήσεις αλλά και θαλασσινή γαστρονομία αναμένεται να παρελάσουν από τα ιταλικά meeting rooms των σημαντικότερων Ιταλών tour operators και travel agents.

Οι 11 πολύ σημαντικές προγραμματισμένες επαφές διευθετήθηκαν από το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ιταλίας, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του φορέα, ο οποίος φέτος πέτυχε και 2η προσέλκυση ιταλικού τουριστικού γραφείου CRAL – αυτήν τη φορά στη «θαλασσινή Αμμουλιανή» – το μακεδονίτικο νησί με τις λευκές, αμμώδεις παραλίες και τη blue lagoon θαλάσσια ζώνη των νησίδων Δρένια!

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τις ενημερώσεις του blog μας, προκειμένου να μαθαίνετε πρώτοι να καλά τουριστικά μας νέα!

Στη φωτογραφία φαίνεται το κρουαζιερόπλοιο της Athos Sea Cruises να πραγματοποιεί τον παράπλου του Αγίου Όρους. Η φωτογραφία; Aπό το υπέροχο «μπαλκόνι στο Αιγαίο» του Fish Restaurant Χρυσό Αγκίστρι της Ουρανούπολης.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.