April 20, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Όταν το παραδοσιακό κυριαρχεί του μυθικού!

Όταν το παραδοσιακό κυριαρχεί του μυθικού!

0

Ένα απόλυτα παραδοσιακό δείπνο με σλοβένικες και σέρβικες καταβολές προσφέρθηκε σήμερα στους συνδαιτημόνες του τραπεζιού που στήθηκε στο Restaurant Vinum του Eagles Palace.

Η Zorica Milanovic αποφάσισε να εντυπωσιάσει και τόλμησε δυναμικούς συνδυασμούς υλικών: ζύμωσε σλοβένικο ψωμί και το σέρβιρε με κατσικίσιο τυρί τυλιγμένο σε δαμάσκηνο και προσούτο, ενώ γέμισε με φέτα Αρναίας και προσούτο τα ολόφρεσκα καλαμάρια που ψαρεύονται στα αγιορείτικα νερά. Τύλιξε ευωδιαστό καϊμάκι στα χοιρινά σνίτσελ, ετοίμασε κουκους με μυρωδικά, μαγείρεψε το μοσχαράκι με φρέσκια ντομάτα και για το τέλος; Γέμισε παραδοσιακή σλοβένικη βάφλα με κρέμα από καρύδια και μέλι Αρναίας!

Δημιούργησε έτσι ένα δείπνο ξεχωριστό, που τίμησε τη γαστρονομική κληρονομιά του τιμώμενου μεσογειακού προορισμού του KOUZINA 2019, δηλ. της Σλοβενίας και κυριάρχησε ως το απόλυτο παραδοσιακό τραπέζι της διοργάνωσης.

Το KOUZINA, συνεχίζοντας να τιμά τη Μεσόγειο κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομαδιαίας θεματικής του ενότητας, αναμένεται το 2020 να αφιερώσει τη «μεσογειακή εβδομάδα» στην κουζίνα της Κροατίας!
Ας ετοιμασθούμε λοιπόν!
Ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε!

Ας το απολαύσουμε ξανά και ξανά!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.