April 25, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Τραπέζι στην αθωνική θάλασσα…

Τραπέζι στην αθωνική θάλασσα…

0

…έστρωσε σήμερα ο Ηλίας Γκιούρα.

Στο fish restaurant «Χρυσό Αγκίστρι» η δημιουργική ομάδα υποδέχθηκε την επικεφαλής chef του KOUZINA Ντίνα Νικολάου, η οποία συνόδεψε Γάλλους εκπροσώπους Τύπου και τουριστικών γραφείων στην αθωνική Ουρανούπολη.

Εκεί παρουσιάσθηκε η εξαιρετική κάρτα μενού του restaurant και προσφέρθηκαν θαλασσινά πιάτα: πάστα µε ολόφρεσκα αστακοειδή, μυρωδάτο μυδοπίλαφο με μύδια Ολυμπιάδας (φυσικά) και ψάρι λεµονάτο αγιορείτικο, τα οποία συνοδεύθηκαν με φανταστική λευκή ταραµοσαλάτα και χωριάτικη ελληνική σαλάτα µε µυρωδικά!

Ολόκληρη η αθωνική θάλασσα σε ένα τραπέζι ελληνικό. Σε ένα τραπέζι όπου η θαλασσινή κουζίνα της Μεσογείου μπλέκεται με τις αθωνικές επιρροές και τις εκπληκτικές τεχνικές των μαγείρων του restaurant.

«Όταν δεν υπάρχει ανάγκη υποδοχής guest chef», είπε η Ντίνα, «τότε το concept με τίτλο ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ δίνει μια πραγματικά χρυσή ευκαιρία στα τοπικά restaurants να προωθήσουν τα εκπληκτικά μενού τους».

Με τον τρόπο αυτό όλα τα καλούδια που «συναντήθηκαν» στα πιάτα του Ηλία, προσφέρθηκαν σήμερα ως δώρο «της αθωνικής θάλασσας» προς τους λάτρεις της. Εσείς μπορείτε να τα ζητήσετε κάθε φορά που επισκέπτεσθε στο restaurant!

Αύριο το KOUZINA στήνει τραπέζι στους λόφους της Αρχαίας Ακάνθου, προκειμένου ο χαλκιδικιώτης chef Γιώργος Παλησίδης να φιλέψει τους συνδαιτημόνες «street food με προϊόντα της Ιερισσού» και μόνο με αυτά! Κοπιάστε να δοκιμάσετε!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.