April 25, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Τουριστικό γραφείο προσκυνηματικού τουρισμού από το Μιλάνο τοποθετεί την Ανατολική Χαλκιδική στον κατάλογό του

Τουριστικό γραφείο προσκυνηματικού τουρισμού από το Μιλάνο τοποθετεί την Ανατολική Χαλκιδική στον κατάλογό του

0

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνει ο αριθμός των ευρωπαϊκών τουριστικών γραφείων, που τοποθετούν την Ανατολική Χαλκιδική στα προγράμματά τους. Ειδικά η ιταλική τουριστική αγορά, η οποία δείχνει να ανταποκρίνεται θετικά στην πολύχρονη επικοινωνιακή «επίθεση» του Π.Ο.Τ., αναμένεται να αποτελέσει την «ανερχόμενη τουριστική δύναμη» των επόμενων ετών.

Ήδη, το 2018 τρία (3) τουριστικά γραφεία από το Μιλάνο θα πραγματοποιήσουν θεματικά προγράμματα στην περιοχή, ενώ το 2019 ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο δημιουργίας «ιταλικών clubs» από tour operators σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Ουρανούπολης. Ιδιαίτερης σημασίας θεωρείται εξάλλου η τοποθέτηση της προαθωνικής χερσονήσου σε πρόγραμμα γραφείου προσκυνηματικού τουρισμού από το Μιλάνο, εκπρόσωπος του οποίου την επισκέφθηκε το Σεπτέμβριο του 2017, προκειμένου να εξοικειωθεί με τις προτάσεις της. Τον εν λόγω πρόγραμμα αξιοποιεί στο έπακρο τις θρησκευτικές υποδομές της ορεινής ζώνης, συνδέοντάς την με την παράκτια μέσω της πλέον «θαλασσινής» τουριστικής αγοράς!

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει τέλος η αύξηση των διαδικτυακών κρατήσεων, προερχόμενων από την ιταλική χερσόνησο, οι οποίες αναμένεται να πυκνώσουν ακόμη περισσότερο μετά το Μάρτιο, αφού οι μεσογειακοί γείτονές μας είναι λόγω και έργω οι γνωστότεροι late bookers της Ευρώπης!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.