April 19, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Τουρισμός Πολυτελείας στην Ανατολική Χαλκιδική: ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος!

Τουρισμός Πολυτελείας στην Ανατολική Χαλκιδική: ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος!

0

Ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης και προώθησης του τουρισμού πολυτελείας εκπονεί ο Δήμος Αριστοτέλη, εντάσσοντάς το στο πολυδαίδαλο πρόγραμμα τουριστικής προβολής που εφαρμόζεται από τις αρχές του τρέχοντος έτους. Το σχέδιο απευθύνεται στον ταξιδιώτη που αναζητά έντονες εμπειρίες σε ταξίδια που – πέρα από τη ζώνη της άνεσης – συνδυάζονται με τη δημιουργία ενός μοναδικού προγράμματος διακοπών. Αποκλειστικές υπηρεσίες και αυθεντικότητα αποτελούν τα ζητούμενα ενός προϊόντος, που δημιουργείται, προωθείται και πωλείται για πρώτη φορά στην Ανατολική Χαλκιδική.

Μέσω του επαγγελματικού ηλεκτρονικού εντύπου με τίτλο LUXURY παρουσιάζονται οι υφιστάμενες ξενοδοχειακές υποδομές πολυτελείας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο «τι θα κάνει ένας V.I.P. ή ένας οικονομικά εύρωστος ταξιδευτής» στην Ανατολική Χαλκιδική.
• Θαλάσσιες περιηγήσεις που διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα του sailing και του yachting,
γαστρονομία που εγγυάται τη γνησιότητα των προϊόντων και την υψηλή ποιότητα στις δημιουργίες,
spa και κέντρα που χαρίζουν στιγμές ευεξίας σε εξωτερικά περιβάλλοντα,
• μοναδικές επισκέψεις σε οινοποιεία της Αθωνικής Πολιτείας,
ξεναγήσεις στους βυζαντινούς θησαυρούς αγιορείτικων μονών,
αποτελούν τον ιστό των V.I.P. προτάσεων μιας περιοχής, που ακόμη και στην περίπτωση του «τουρισμού πολυτελείας» χτίζει την ταυτότητά της στη βάση της τοπικής αυθεντικότητας.

To ηλεκτρονικό έντυπο θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα στοιχεία, δεδομένου ότι η επενδυτική δραστηριότητα των πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή μεγεθύνεται και ενισχύεται με νέες υποδομές.

Το προωθητικό πρόγραμμα του Δήμου Αριστοτέλη εναρμονίζεται πλήρως με τη στόχευση: η πρώτη παρουσίαση του εντύπου θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες στο Ντουμπάι, όπου ολοκληρωμένο τουριστικό πρόγραμμα διακοπών πολυτελείας θα παρουσιασθεί σε επιλεγμένα στελέχη πωλήσεων αραβικών τουριστικών γραφείων – συνεργατών του τουριστικού οργανισμού Mid-East. Στρατηγική επιλογή της τοπικής τουριστικής κοινότητας άλλωστε είναι η κάθε επί μέρους συνέργεια να αποτελεί προϊόν κορυφαίων επαγγελματικών συνθέσεων, οι οποίες πληρούν υψηλά κριτήρια ποιότητας.

Το πλάνο αναμένεται να εμπλουτισθεί με εκθεσιακές συμμετοχές σε τουριστικές αγορές στόχους – κυρίως στη Μέση Ανατολή, δεδομένου ότι ο Δήμος Αριστοτέλη θα «ακολουθήσει» το σχεδιασμό του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, αναφορικά με την οργανωμένη και συγκροτημένη προώθηση ολοκληρωμένων τουριστικών προϊόντων.

Όλες οι ηλεκτρονικές εκδόσεις του Δήμου Αριστοτέλη προωθούνται διαδικτυακά σε εκατοντάδες τουριστικά γραφεία ανά τον κόσμο, ανάλογα με τη θεματολογία και τη στόχευση, ενώ μέσα στο 2020 προγραμματίζεται να αποτελέσουν μέρος του πληροφοριακού υλικού της «ζωντανής» τουριστικής ιστοσελίδας που προετοιμάζεται.

Ο Δήμος, προετοιμάζει το τουριστικό «αύριο» της περιοχής, «προλογίζοντας» σειρά έργων υποδομής, τα οποία αναμένεται να αλλάξουν το πρόσωπό της, εστιάζοντας κυρίως στο θαλάσσιο στοιχείο του Αθωνικού Κόλπου.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.