April 19, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Τοπικά προϊόντα προσελκύουν τη γαλλική… «γλώσσα»!

Τοπικά προϊόντα προσελκύουν τη γαλλική… «γλώσσα»!

0

Ντίνα Νικολάου, Mélanie Martin και Emanouela Cino εγκαινίασαν το promo tour του KOUZINA 2018, πραγματοποιώντας φωτογραφική αποτύπωση προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής της Αρναίας, της Βαρβάρας και της Ολυμπιάδας για λογαριασμό δύο εκ των σπουδαιότερων γαλλικών εκδόσεων: του διάσημου γαστρονομικού περιοδικού REGAL και του life style ειδικού εντύπου Version Femina.

Φέτα, Μέλι και Γιαούρτι Αρναίας, Μαύρος Χοίρος Βαρβάρας και Μύδια Ολυμπιάδας αποτέλεσαν τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών (25, 26, 27& 28.9.17), αφού παρέλασαν από το φωτογραφικό φακό των Γαλλίδων είτε στο περιβάλλον παραγωγής τους, είτε εκτεθειμένα σε πετρόκτιστες πλατείες, πράσινα άλση, γαλάζιες θάλασσες και πολύχρωμα φθινοπωρινά βουνά.

Το φωτογραφικό υλικό καθώς και οι περιγραφές της επικεφαλής chef του KOUZINA Ντίνας Νικολάου θα μετατραπούν σε πολυσέλιδο αφιέρωμα σχετικό με την Ανατολική Χαλκιδική, το οποίο θα συμπεριληφθεί στις προαναφερόμενες εκδόσεις της Άνοιξης του 2018, αποτελώντας ουσιαστική συμβολή στην ποιοτική ανάδειξη του προορισμού και στην προώθησή του στη γαλλική τουριστική αγορά ως γαστρονομικού.

Η δραστηριότητα «δέθηκε» με δημοσιογραφικούς περιπάτους στους γαστριμαργικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας, δεδομένης της συμμετοχής πασίγνωστων chef της ξενοδοχειακής Θεσσαλονίκης στο KOUZINA 2018. Η προώθηση του thessbrunch αλλά και:
• προϊόντων,
• πιάτων,
• συστατικών και
• συνταγών που το συνθέτουν
ολοκλήρωσε τη συνέργεια του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.

Η προώθηση του KOUZINA 2018 στη γαλλική τουριστική αγορά αναμένεται να κλιμακωθεί με την παρουσίαση του φεστιβάλ κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο SAS CENTRE CULINAIRE CONTEMPORAIN της γαλλικής πόλης
Rennes το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, παρουσία ολόκληρου του δημοσιογραφικού κόσμου της γαστρονομικά διάσημης και επιλεκτικής Βρετάνης.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.