March 19, 2024 Important news or anything!

Ο Παράπλους του Αγίου Όρους

Home / Τί θα κάνεις / Ο Παράπλους του Αγίου Όρους

Πρόκειται για εξαιρετική θεματική εκδρομή, που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως απόδραση στο παρελθόν και ξενάγηση στην αρχιτεκτονική και στον τρόπο ζωής του Βυζαντίου. Όλες οι Ιερές Μονές της δυτικής όχθης του Αγίου Όρους εμφανίζονται μαγικά η μία μετά την άλλη, εναλλασσόμενες με ένα φυσικό τοπίο ασύλληπτης ομορφιάς και τολμηρής εναλλαγής μεταξύ του βαθέως πράσινου και του ατέλειωτου γαλάζιου, αφού ο Άθωνας προστατεύεται – και αυτός – από την ευρωπαϊκή συνθήκη Natura 2000.

Η χερσόνησος κατοικείται μόνο από μοναχούς (2.200 μοναχοί) και διαθέτει είκοσι (20) μοναστήρια βυζαντινής αρχιτεκτονικής, δώδεκα (12) σκήτες και οκτακόσια (800) κελιά. Κάθε χρόνο ένα εκατομμύριο περίπου (1.000.000) επισκέπτες θαυμάζουν  το λίκνο της Ορθοδοξίας, που πάνω από 1.000 χρόνια ζει με τους κανόνες της ζωής και της θρησκευτικότητας των βυζαντινών.

Συμπερίλαβε κι εσύ στο πρόγραμμα των διακοπών σου την κρουαζιέρα κατά μήκος της μοναστικής πολιτείας και ζήσε μια μοναδική τουριστική εμπειρία, που αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας θρησκευτικής και πολιτισμικής μοναδικότητας : του Αγίου Όρους!

Για να εκδώσεις εισιτήριο επισκέψου την ιστοσελίδα της Athos Sea Cruises τώρα!

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ / ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.