March 19, 2024 Important news or anything!

Αθλήσου!

Home / Τί θα κάνεις / Αθλήσου!

Εάν είσαι οπαδός του αθλητισμού, θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος σε οργανωμένες δραστηριότητες water ski και surfing στις εγκαταστάσεις των τοπικών ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και να απολαύσεις θαλάσσια σπορ σε όλες τις οργανωμένες παραλίες της περιοχής.

Θα συναντήσεις σίγουρα ποδοσφαιριστές ή άλλους αθλητές που προετοιμάζονται στα ορεινά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν είναι λίγα τα τουρνουά tennis, beach volley, ιστιοπλοϊκών αγώνων και game fishing που διοργανώνονται κυρίως το καλοκαίρι.

Αν πάλι σου αρέσουν οι καταδύσεις, τότε θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα θερμά, διαυγή και ήρεμα νερά καθώς και το βυθό με τον απίστευτο πλούτο και την ποικιλομορφία υποβρύχιας ζωής στα καταδυτικά κέντρα της Ουρανούπολης και του Στρατωνίου, που μπορεί να φιλοξενήσουν μεμονωμένους δύτες ή οργανωμένες ομάδες δυτών.

Αν όμως σου αρέσει ο εναλλακτικός yoga τουρισμός, τότε είσαι στο σωτό μέρος. Η Ανατολική Χαλκιδική διαθέτει πολλούς χώρους, ιδανικούς για περισσυλογή και άσκηση αυτού του είδους!

Ζήσε τη δική σου εμπειρία μαζί μας!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.