April 18, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Nέα χρονιά με ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την προώθηση της οινικής μας περιήγησης!

Nέα χρονιά με ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την προώθηση της οινικής μας περιήγησης!

0

Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά, συντονισμένοι πλήρως με το σχεδιασμό του Δήμου Αριστοτέλη για την προώθηση της τοπικής οινοδιαδρομής και τη δικτύωσή της με φημισμένες και οργανωμένες διαδρομές της Ευρώπης.

Προετοιμαζόμαστε για την παρουσίαση της νέας μπροσούρας με τίτλο «Wine: Life is a celebration»,
για τις επικείμενες και προαναφερόνες δικτυώσεις,
για τα wine trips,
για τα οινικά αφιερώματα σε ελληνικά και διεθνή έντυπα,
για τα 7 KOUZINA trips και
για όλα κείνα, που συμπεριλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου, στο οποίο συμμετέχει ενεργά ολόκληρη η τοπική τουριστική κοινότητα.

Δημιουργούμε οινικά πακέτα, οργανώνουμε ψηφιακές απεικονήσεις, τοποθετούμε σήμανση «στους οινικούς μας δρόμους» και προτρέπουμε τον οινοταξιδευτή:

…θα βρεθείς στη Μεγάλη Παναγία για να επισκεφθείς τα τσιπουροκάζανα και τα οινομέρια των πράσινων λόφων της. Θα δοκιμάσεις οινικές ποικιλίες Ξινόμαυρου, που αποτελεί τον «οινικό βασιλιά της Μακεδονίας», θα γευθείς Ασύρτικους και Αγιωργίτικους Οίνους και θα δεις πώς παράγεται το δυνατό μακεδονίτικο τσίπουρο – φτιαγμένο από στέμφυλα, φρούτα του δάσους και καρπούς της γης.
Μην το χάσεις:
Να γίνεις κομμάτι της φιλόξενης τοπικής παρέας, που γιορτάζει τη φθινοπωρινή τσιπουροπαραγωγή – εκεί, στα ζεστά «καζάνια» του χωριού, ανάμεσα σε ντόπιους λαϊκούς οργανοπαίχτες, χορευτές και αυτοσχέδιους τραγουδοποιούς, οι οποίοι λατρεύουν να τιμούν με κάθε τρόπο τη γη για τα δώρα που τους χαρίζει!

Σημ.: στη φωτογραφία, η οποία τραβήχθηκε στους αμπελώνες του Akrathos NewLands Winery στη Μεγάλη Παναγία, η θέα στον Άθωνα συναρπάζει και προκαλεί!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.