April 25, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Πώς το KOUZINA 2020 θα αποτελέσει μέρος του promo tour του KOUZINA 2021

Πώς το KOUZINA 2020 θα αποτελέσει μέρος του promo tour του KOUZINA 2021

0

Είναι η πιο περίεργη αίσθηση η φετινή.

Αν ήταν όλα κανονικά, αυτές τις ημέρες – έχοντας ολοκληρώσει τις γιορτές του KOUZINA – θα κάναμε τον απολογισμό του 2020 και θα «σηκώναμε τα μανίκια» για την προετοιμασία των γιορτών του 2021. Γιατί, έτσι λειτουργεί ο μηχανισμός της γαστρονομικής προώθησης αυτού του τόπου. Με προγραμματισμό, συνέπεια και συλλογικότητα.

Όμως φέτος η κανονικότητα είναι έωλη. Η υγειονομική κρίση ανέτρεψε τους κανόνες της γνώριμης σε όλους μας ιστορίας, η οποία – ενώ σήμερα θα είχε τελειώσει – τελικά μόλις αρχίζει, συνθέτοντας μια μοναδική συγκυρία: το KOUZINA 2020 να αποτελεί μέρος του promo tour του KOUZINA 2021, το πρόγραμμα του οποίου φυσικά και προετοιμάζεται.

Ομοιότητες με το 2020;
Πολλές.

Ό,τι δε ζήσαμε,
ό,τι δε χαρήκαμε,
ό,τι δε χορτάσαμε,
ό,τι δε γιορτάσαμε φέτος
θα το «δοξάσουμε» του χρόνου, προκειμένου να νιώσουμε διπλά και τριπλά τη χαρά της επιτυχίας.

Θα τιμήσουμε και πάλι την Κροατία και την κουζίνα της, θα τοποθετήσουμε στο ίδιο καλεντάρι αυτούσιες τις εκδηλώσεις ολόκληρης της «μοναστηριακής εβδομάδας» του 2020, θα γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα του μελιού με τους Σλοβένους συνομιλητές μας, θα τιμήσουμε ξανά το μέλι ως τοπικό προϊόν και θα χορέψουμε χορούς δικούς μας – της χαράς και του ελληνικού γλεντιού.

Του χρόνου θα χαρούμε διπλά. Για τη χρονιά που χάσαμε και για εκείνη που πραγματοποιούμε.
Θα το ζήσουμε ξανά και ξανά!
Όπως το θέλουμε και όπως μας αξίζει!

Σημ. στη φωτογραφία βλέπετε το σήμα – κατατεθέν (πλέον) της Αμμουλιανής, τα περίφημα αμυγδαλωτά της – καμωμένα από τα χέρια της Μαρίας Κιάκη, την οποία συγκαταλέγουμε στις τοπικές πρωταγωνίστριες της προώθησης του τόπου μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.