March 29, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Προωθούμε τα πλεονεκτήματα του ορεινού μας όγκου στη βαλκανική (με ποιοτικούς – πάντα – όρους)!

Προωθούμε τα πλεονεκτήματα του ορεινού μας όγκου στη βαλκανική (με ποιοτικούς – πάντα – όρους)!

0

Υποδεχθήκαμε χθες εκπροσώπους τηλεοπτικών συνεργείων από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, οι οποίοι το επόμενο τριήμερο θα καταγράψουν το οινικό προϊόν της Ανατολικής Χαλκιδικής, αλλά και τα δρώμενα του Δήμου Αριστοτέλη που τοποθετούν τη Μεγάλη Παναγία στο μακεδονικό οινικό χάρτη.

Παραδώσαμε μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής, μιλήσαμε για το αρνιώτικο λουκάνικο και τη «Φέτα Αρναίας», παρουσιάσαμε το «Γιαούρτι Αρναίας» ως εξαιρετικό βιολογικό προϊόν τοπικής παραγωγής και αναφερθήκαμε εκτενώς στο ρόλο των ντόπιων κρεατικών στη γαστρονομία του ορεινού μας όγκου.

Παρουσιάσαμε ιδιαίτερα πιάτα, προσφέραμε «φλαμπέ» αρνάκι με παλαιοχωρινές πατάτες και απολαύσαμε Οίνους Αρναίας, κάνοντας τους φιλοξενούμενους να ανακαλύψουν το γαστρονομικό πλούτο του KOUZINA, που πολύ γρήγορα θα εξελιχθεί σε σύμπραξη ανάμεσα στους παραγωγούς και τους ξενοδόχους μας.

Η παρέμβαση αποτελεί συνεργασία του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας και του Δήμου Αριστοτέλη, η οποία υποστηρίζεται από ολόκληρη την τουριστική οικογένεια της Ανατολικής Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το τριήμερο ταξίδι μας στον τοπικό οινοχώρο! Θα εκπλαγείτε!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.