April 20, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Προορισμός διακοπών πλέον η προαθωνική χερσόνησος για τους Βέλγους

Προορισμός διακοπών πλέον η προαθωνική χερσόνησος για τους Βέλγους

0

Πρόγραμμα επαγγελματικών συναντήσεων με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και δημοσιογράφους από ολόκληρο το Βέλγιο πραγματοποιήσαν στελέχη και συνεργάτες του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού την Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω την πολυετή προσπάθεια προώθησης της ανατολικής Χαλκιδικής στη βελγική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν οκτώ (8) προκαθορισμένες επισκέψεις σε διακεκριμένους εκπροσώπους Τύπου και product / sales managers επιλεγμένων τουριστικών γραφείων, τα οποία διακινούν ταξιδευτές και θεματικούς Βέλγους επισκέπτες στον κόσμο.

Οι παρουσιάσεις του προορισμού για μία ακόμη φορά εντυπωσίασαν για την ποιότητα και την πληθώρα των προτάσεων που συμπεριλαμβάνουν / προωθούν, ενώ το έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό του φορέα αποτέλεσε για μία ακόμη φορά απόδειξη οργάνωσης και επαγγελματικής υποδομής.

Ο τρόπος υποδοχής των προτάσεων καταδεικνύει την επί το βέλτιον αλλαγή του κλίματος σε σχέση την έναρξη της επικοινωνιακής πρωτοβουλίας στις Κάτω Χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού επενδύει από την αρχή της λειτουργίας του στη βελγική τουριστική αγορά, υλοποιώντας ένα πολύ στοχευμένο πρόγραμμα τουριστικού marketing, το οποίο εστιάζει σε :

– Επαγγελματικές παρουσιάσεις του προορισμού σε εκπροσώπους τουριστικών γραφείων σε όλες σχεδόν τις πόλεις του Βελγίου. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν δεκαοκτώ (18) D2D συναντήσεις, οι οποίες πάντα επικαιροποιούνται κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Salon Des Vacances, στην οποία η προαθωνική χερσόνησος συμμετέχει κάθε χρόνο, τα πέντε (5) τελευταία έτη.

– Διοργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης με τη συμμετοχή εκπροσώπων τουριστικών γραφείων και tour operators.

– Διοργάνωση πολλών ομαδικών ή μεμονωμένων δημοσιογραφικών επισκέψεων.

– Διαδικτυακές καμπάνιες προώθησης πωλήσεων.

Αποτέλεσμα της προσπάθειας αποτελεί η προσέλκυση δύο (2) βελγικών τουριστικών γραφείων, τα οποία σύναψαν συμφωνία με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ τρεις (3) νέες συνεργασίες φαίνεται πως βρίσκονται προ των πυλών, πρόβλεψη που μένει να επιβεβαιωθεί αμέσως μετά το ταξίδι εξοικείωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του επόμενου Απρίλη σε ολόκληρο το εύρος της προαθωνικής χερσονήσου.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.