March 29, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Παρουσιάζουμε το KOUZINA 2020!

Παρουσιάζουμε το KOUZINA 2020!

0

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί – σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – παρουσιάζουμε στο συνεδριακό χώρο του The Excelsior το πρόγραμμα του KOUZINA 2020, πραγματοποιώντας λεπτομερειακή αναδρομή και αναφορά στον τρόπο με τον οποίο «ένα γαστρονομικό project μπορεί να μετατραπεί σε μοχλό ανάπτυξης μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας».

Το KOUZINA στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην πρωταγωνιστική συμμετοχή σε αυτό μελών τοπικών φορέων, παραγωγών και τουριστικών επαγγελματιών

,ενώ η μετάβασή του από την ιδιωτική πρωτοβουλία στην αιγίδα της Αυτοδιοίκησης αναμένεται να αποτελέσει λόγο εξέλιξης και αναβάθμισής του.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στυλιανός Βαλιάνος, «παραλαμβάνοντας την περιουσία των δημοτών», αναμένεται να εξαγγείλει τον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργήσει το πρώτο cluster μεταξύ τοπικών παραγωγών και ξενοδόχων, που το 2020 θα λειτουργήσει άτυπα και πιλοτικά, την επόμενη όμως χρονιά θα αποτελέσει το φορέα εκείνο που θα δραστηριοποιηθεί στην ουσιαστική προώθηση της τοπικής πρωτογενούς παραγωγής.

Ακολουθήστε το δημιουργικό και παραγωγικό ταξίδι μας στην τουριστική ιστορία! Γίνετε κι εσείς ένας από τους κοινωνούς, αποδέκτες και πρωταγωνιστές του! Το αποτέλεσμα θα αποζημιώσει σίγουρα την επιλογή σας!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.