March 28, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Ο τόπος μας: περιπατητικά σηματοδοτημένος παντού!

Ο τόπος μας: περιπατητικά σηματοδοτημένος παντού!

0

Από την Αρναία μέχρι την Ουρανούπολη και από τα Πυργαδίκια μέχρι την Ολυμπιάδα, οι πρώτες ημέρες του φετινού Ιούλη επεφύλαξαν μία ιδιαίτερη έκπληξη στους Έλληνες και Κύπριους εκπροσώπους Τύπου που κατέγραψαν ταξιδιωτικά οδοιπορικά, καθημερινές συνήθειες, τουριστικές προτάσεις και KOUZINA γιορτές: ακολούθησαν – παρά τις υψηλές θερμοκρασίες – τμήματα τοπικών περιπατητικών περιηγήσεων σε έναν τόπο που αποδεικνύει το πόσο «δουλεύθηκε» για να δημιουργήσει την περιπατητική του υποδομή.

Κέντρο περιπατητικής αναφοράς ορίσθηκε να είναι το Άλσος του Αριστοτέλη, που αποτελεί την αφετηρία του Αριστοτελικού Περιπάτου και τον τερματισμό της Διαδρομής του Αλέξη Ζορμπά. Εκεί ο περιπατητής θα βρει το banner με τα QR CODES, μέσω των οποίων θα οδηγηθεί ηλεκτρονικά σε όλο το περιπατητικό δίκτυο της Ανατολικής Χαλκιδικής.

Η σήμανση, η οποία συνάδει απόλυτα με το road book και τις λοιπές περιγραφές του εντύπου Trekking:Life is an adventure, δείχνει ότι οι περιπατητικές περιηγήσεις του Δήμου Αριστοτέλη αναμένεται να αποτελέσουν το επόμενο must στην περιοχή, η οποία εμφανίζεται ως ένας ολοκληρωμένος περιπατητικός προορισμός, που αξιοποίησε τη σπουδαία τοπική ιστορία για να χτίσει το μέλλον του.

Από την πλευρά μας νιώσαμε περήφανοι, που ξεναγήσαμε τους φιλοξενούμενούς μας σε έναν τόπο «με άποψη», νοικοκυρεμένο και τουριστικά προσανατολισμένο στην εναλλακτικότητα, ο οποίος σταδιακά ολοκληρώνει έργα και υπηρεσίες υποδομής, ώστε να μπορεί επάξια να προσελκύσει πάσης φύσεως ταξιδευτές.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.