March 28, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Ο «μύθος» των προιόντων του Αριστοτελικού Όρους!

Ο «μύθος» των προιόντων του Αριστοτελικού Όρους!

0

Έχοντας δημιουργήσει μύθους γύρω από τα προϊόντα του Αριστοτελικού Όρους,
έχοντας προωθήσει την πρωτογενή του παραγωγή στο έπακρο,
έχοντας αποκτήσει καταπληκτικές εμπειρίες – ζώντας την εκτροφή, την καλλιέργεια και τη δημιουργία τους,
έχοντας μαγειρέψει με αυτά αμέτρητες φορές στις πράσινες πλαγιές κάθε γεωγραφικής θέσης του,

μπορούμε σήμερα να διοχετεύσουμε στον κόσμο τα αγνά προϊόντα της Βαρβάρας: τον ξακουστό «μαύρο χοίρο», τα πεντανόστιμα λουκάνικα (γεμισμένα με κρεμμύδια και ψαχνό κρέας μαύρου χοίρου), τις σπιτικές χυλοπίτες, το γαλατένιο τραχανά, τα μοσχομυριστά γλυκά του κουταλιού – φτιαγμένα από άγρια φρούτα του Αριστοτελικού Όρους και τις δεμένες φρουτο-μαρμελάδες.

Το ενδιαφέρον του super ποιοτικού ERGON AGORA https://www.ergonfoods.com/thessaloniki-agora/ για τη βαρβαριώτικη αγνή παραγωγή μας συγκίνησε. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα μπορείτε να απολαμβάνετε πιάτα μαγειρεμένα με «μαύρο χοίρο Βαρβάρας» στο restaurant του αισθαντικού πολυχώρου, αλλά και να προμηθεύεσθε προϊόντα του Συνεταιρισμού Γυναικών Βαρβάρας από τα ψαγμένα ράφια του καταστήματος.

Για «πρόφταση» βέβαια μπορείτε να ζητήσετε τα προϊόντα του Συνεταιρισμού από το GEORGAKAS STORE http://www.cluster-aristotle.travel/portfolio-posts/μέλι-αρναίας-γεωργάκα/ και την ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ http://www.cluster-aristotle.travel/portfolio-posts/αριστοτέλους/ στην κεντρική πλατεία της Αρναίας.

Tip: Δοκιμάστε μαρμελάδα φράουλα και γλυκό του κουταλιού κεράσι. H δοκιμή θα γίνει λόγος για να επιστρέφετε ξανά και ξανά!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.