March 28, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Μια γαστρονομική γιορτή, μοχλός τουριστικής ανάπτυξης!

Μια γαστρονομική γιορτή, μοχλός τουριστικής ανάπτυξης!

0

Με αυτόν τον τίτλο παρουσιάσαμε χθες το KOUZINA σε δεκάδες Κύπριους επαγγελματίες του αγροτουρισμού, προκειμένου αυτοί να κατανοήσουν τη χρήση και την αξία των τοπικών προϊόντων στην υγιή τουριστική ανάπτυξη προορισμών.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας στη Σκαρίνου, οργανωμένη από την Κυπριακή Εταιρία Αγροτουρισμού, την οποία και ευχαριστούμε για την επαγγελματική ευκαιρία που μας έδωσε να προωθήσουμε εκ νέου στην Κύπρο την εμπνευσμένη γαστρονομική πρωτοβουλία μας.

Επιχειρηματική και δημοσιογραφική αποστολή, η οποία θα εμπλουτισθεί με τη συμμετοχή κοινοταρχών από την Ύπαιθρο της Λάρνακας, αναμένεται να επισκεφθεί το Δήμο Αριστοτέλη και την κεντρική Χαλκιδική, προκειμένου να παρατηρήσει την επίδραση και τα αποτελέσματα της πολύχρονης παρέμβασης σε έναν προορισμό που μέχρι το 2010 αποτελούσε αντικείμενο μονοδιάστατης τουριστικής αντιμετώπισης.

Οι πρωτοβουλίες μας αποτελούν case study γιατί μιλούν στους αποδέκτες της με νούμερα, έχοντας επιφέρει χειροπιαστά αποτελέσματα στην τοπική παραγωγική κοινωνία. Πάνω από όλα όμως κατάφεραν να εμπλέξουν πάνω από 800 ντόπιους εθελοντές σε μια δραστηριότητα που έβγαλε σταδιακά τον τόπο τους από το τουριστικό τέλμα και τον τοποθέτησε στους σπουδαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.