April 18, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Με το Δήμο Αριστοτέλη και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο Bordeaux της Γαλλίας!

Με το Δήμο Αριστοτέλη και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο Bordeaux της Γαλλίας!

0

Ακολουθούμε την «οινική» επιχειρηματική αποστολή που, στα τέλη Απριλίου, αναμένεται να επισκεφθεί το Bordeaux της Γαλλίας, προκειμένου να δρομολογήσει διαδικασίες δικτύωσης της Ανατολικής Χαλκιδικής με τον εν λόγω παγκοσμίου φήμης και δυναμικής οινικό προορισμό του Βισκαικού Κόλπου.

Μια κοινή δραστηριότητα του Δήμου Αριστοτέλη και του Επιμελητητηρίου Χαλκιδικής, που για μία ακόμη φορά ενώνουν παραγωγικές και οργανωτικές δυνάμεις, αποδεικνύοντας ότι στον επαγγελματκικό βίο η υπεροχή της καινοτόμας στόχευσης αποτελεί ισχύ και ποιοτικό μέγεθος.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης των επιχειρηματιών του Δήμου Αριστοτέλη στο Bordeaux, η οποία εκκινείται σε συνεργασία με τον Έλληνα specialist στη γαλλική τουριστική αγορά Yalos Tours, θα πραγματοποιηθούν επαγγελματικές παρουσιάσεις του τοπικού οινικού προιόντος, απευθυνόμενες σε εκπροσώπους της πανίσχυρης ένωσης οινοπαραγωγών της γαλλικής περιφέρειας αλλά και σε product managers outgoing τουριστικών γραφείων της πόλης. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί inspection σε αμπελοκαλλιέργειες και οινοποιεία της περιοχής, προκειμένου να αποκτηθεί γνώση του τρόπου με τον οποίο ο οινοτουρισμός αποτελεί κύρια οικονομική πηγή στην εν λόγω επικράτεια.
Οι Γάλλοι συνολιμητές ανάμενονται στην περιοχή κατά τη διάρκεια της γαστρονομικής γιορτής KOUZINA, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με το τοπικό προιόν και να ενισχύσουν τις διαδικασίες της επικείμενης δικτύωσης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2022.

Όσοι επιχειρηματίες – μέλη του Π.Ο.Τ. επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αποστολή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.