March 29, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Με σχέδιο, θέμα και (προπαντός) με συνεργασία και ενότητα δημιουργήσαμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο του έργου μας!

Με σχέδιο, θέμα και (προπαντός) με συνεργασία και ενότητα δημιουργήσαμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο του έργου μας!

0

Η τηλεοπτική εκπομπή Cap Compas της TVR Televiziunea Romana, αφιερωμένη σε θεματικές τουριστικές μορφές του Δήμου Αριστοτέλη

Μια υπέροχη προσέγγιση του θεματικού τουριστικού προϊόντος της Ανατολικής Χαλκιδικής απέδωσε ο τηλεοπτικός φακός των εξαίρετων Ρουμάνων δημοσιογράφων Titi και Estella Dinca, οι οποίοι επισκέφθηκαν την περιοχή στις αρχές του Φλεβάρη, για να καλύψουν δραστηριότητες της «Γιορτής του Αμπελουργού», που διοργανώθηκε από τους φορείς της Μεγάλης Παναγίας σε συνεργασία με το KOUZINA και τις Δομές του Δήμου Αριστοτέλη.

https://www.youtube.com/watch?v=_wH9LNFbj8I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2EUGbs1ZQ_zw_LJ59W9556IzDBdZHZByUNf1KRLE5e1IqaNoINO432zcg

Η εκπομπή προβλήθηκε από το εθνικό δίκτυο της ρουμάνικης τηλεόρασης χθες (Κυριακή των Βαίων), δεδομένου ότι καταγράφει πολλές προσκυνηματικές πτυχές της τοπικής μας «ιστορίας» μέσως μιας οινικής περιήγησης, που «μπλέκει» τη γαστρονομία με:

* την πολιτισμική παράδοση,
* τις ανθρώπινες δραστηριότητες,
* την αναβιώση των εθίμων,
* τις πτυχές της τοπικής καθημερινότητας, αλλά και
* τις συνήθειες που συνθέτουν την ελληνική φιλοξενία,
* την τοπική αυθεντικότητα,
* το μεράκι και
* το φιλότιμο της ελληνικής ψυχής.

Πάνω από πεντακόσιοι (500) εθελοντές συνεισέφεραν, προκειμένου να επιτευχθεί το κορυφαίο αποτέλεσμα ενός τηλεοπτικού έργου, το οποίο περιγράφει έναν κόσμο συνδεδεμένο με τις ρίζες του και δεν επαφίεται στην απλή καταγραφή ασύνδετων εικόνων, που προέκυψαν τυχαία κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Η εν λόγω προώθηση αποτελεί μέρος του εγκεκριμένου σχεδίου του Δήμου Αριστοτέλη για την τοπική τουριστική προώθηση, αλλά και συνέργεια με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.