March 29, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Δελτία Τύπου / Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται το προωθητικό πρόγραμμα της προ του Άθω περιοχής στη Σκανδιναβία

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται το προωθητικό πρόγραμμα της προ του Άθω περιοχής στη Σκανδιναβία

0

8 επαγγελματικές συναντήσεις σε Στοκχόλμη και Ελσίνκι δίνουν το ελληνικό στίγμα στις χώρες του Βορρά

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στελέχη του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω επισκέφθηκαν χώρες της σκανδιναβικής χερσονήσου, προκειμένου να παρουσιάσουν τον προορισμό σε tour operators και τουριστικά γραφεία, που συνεργάζονται με ελληνικούς προορισμούς.

Στόχος της πρωτοβουλίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 μέχρι και τις 12.9.14, ήταν η ανίχνευση τρόπων συνεργασίας της περιοχής με τη σκανδιναβική τουριστική αγορά, σήμερα που οι αεροπορικές συνδέσεις πόλεων της εν λόγω χερσονήσου με το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης πυκνώνουν και πληθαίνουν.

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ενώ οι επαγγελματικές παρουσιάσεις του προορισμού άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και την αίσθηση ότι κάποιες συνεργασίες θα ευοδωθούν άμεσα.

Η περιοχή, έχοντας πάντα ως στόχο να ωριμάζει τις συνθήκες και να προλαβαίνει τις εξελίξεις, έχει ξεκινήσει εδώ και τρεισήμισι χρόνια προσπάθεια προώθησης του προορισμού στη συγκεκριμένη αγορά, η οποία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ενισχυθεί και θα στοχεύσει σε πολλαπλές κατευθύνσεις. Πράγματι, μετά τις προαναφερόμενες συναντήσεις ο Οργανισμός αναμένεται να εξειδικεύσει ακόμη περισσότερο το σχέδιο marketing 2015, δίνοντας έμφαση στις στοχευμένες συνέργειες, όπως η παρουσίαση ειδικών προγραμμάτων στη Στοκχόλμη, η συνέχιση του Β2Β προγράμματος συναντήσεων, η πρόσκληση στην περιοχή εκπροσώπων τουριστικών γραφείων και εκπροσώπων Τύπου, η διαδικτυακή προώθηση του προορισμού, κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προ του Άθω περιοχή παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στη Φινλανδία, ενώ η επόμενη «επικοινωνιακή απόβαση» στη Σκανδιναβία θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του επόμενου Δεκέμβρη και θα εστιάσει στη Δανία και εκ νέου στη Σουηδία.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.