March 28, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Μεσογειακό γαστρονομικό πανηγύρι!

Μεσογειακό γαστρονομικό πανηγύρι!

0

Δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η γιορτή του φετινού KOUZINA, από την επαγγελματική συνάντηση δύο ξεχωριστών ονομάτων της γαστρονομικής σκηνής: του «δικού» μας Μιχάλη Λεμονιάδη του Restaurant Lemoniadis και του chef Ηρακλή Ασπρίδη των ΙΕΚ ΑΚΜΗ! Μαζί τους ο executive chef των ΙΕΚ ΑΚΜΗ Γιάννης Παναγιωτίδης, που… ήρθε στο KOUZINA για να μείνει!

Η συνεργασία των chef μας χάρισε εξαιρετικά πιάτα: αστακό με βούτυρο και σάλτσα κορόμηλου, τόνο τυλιγμένο σε υπέροχη κρούστα και συνοδευμένο με πράσινη σαλάτα, φαγκρί Αγίου Όρους με αφρό παλαιοχωρινής πατάτας και για επιδόρπιο; συγκλονιστικό σπιτικό ρεβανί με παγωτό μαστίχα – τόσο ανάλαφρο και γευστικό όσο τίποτε άλλο!

Η απλότητα των πιάτων, που ξάφνιασαν ευχάριστα τους ουρανίσκους λόγω της ολόφρεσκης της πρώτης ύλης, κατέδειξε ολόκληρη τη φιλοσοφία της μεσογειακής κουζίνας: γεύσεις της θάλασσας και της γης ενωμένες μεταξύ τους μόνο με τοπικό παρθένο ελαιόλαδο, αναμεμειγμένες η μια με την άλλη χωρίς φτιασιδώματα και γαστρονομικά τερτίπια. Άλλωστε όταν έχει κανείς στα χέρια του αυτήν την ποιότητα της πρώτης ύλης δε χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ!

Αποχαιρετούμε τα φετινά KOUZINA μενού με τρόπο που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Ηρακλή, Γιάννη και Μιχάλη, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.