March 28, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Καλά Χριστούγεννα με τυρένια σιροπιαστά γλυκά!

Καλά Χριστούγεννα με τυρένια σιροπιαστά γλυκά!

0

Αυτά τα Χριστούγεννα το KOUZINA σας εύχεται ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με αυτό το λαχταριστό γλυκό – δημιουργία της επικεφαλής Chef του, Ντίνας Νικολάου. Πρόκειται για ένα πραγματικά πεντανόστιμο σιροπιαστό έδεσμα με γέμιση κρέμας τοπικής φέτας, το οποίο προσφέρθηκε στους Γάλλους συνδαιτημόνες, που παρακολούθησαν την παρουσίαση του εν λόγω προιόντος στο Παρίσι (12.10.20).

Η παρουσίαση αυτή – συνέργεια του Δήμου Αριστοτέλη και του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής συνοδεύθηκε από προσφορά πολλών υπέροχων τυρένιων εδεσμάτων, αλλά και οίνου από το Domaine Agrovision, γεγονός που προκάλεσε την ευχάριστη «έκρηξη» του Προέδρου Δ.Σ. της Rungis, Stephane Layani, ο οποίος ανακοίνωσε την ημέρα εκείνη την απόφασή του για ένταξη της τοπικής φέτας στη διεθνή αγορά του Παρισιού.

Το 2021 το cluster επιχειρηματιών του Δήμου Αριστοτέλη θα επικεντρωθεί στην προσπάθεια ολοκλήρωσης της εξαγγελίας αυτής. Ήδη ο Stephane Layani, συνοδευόμενος από ομάδα Γάλλων εκπροσώπων Τύπου και την Ντίνα, προσκλήθηκαν να επισκεφθούν την περιοχή – κατά τη διάρκεια του πρώτου press trip του KOUZINA 2021 (16 – 20.5.21), ώστε να ανακαλύψουν – πέρα από τη γεύση – και τον προορισμό.

Παρόλο που διανύσαμε μία άσχημη για την οικονομία και τον τουρισμό χρονιά, συνεχίσαμε ως επιχειρηματική ομάδα να στηρίζουμε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Αριστοτέλη: με το σύνθημα Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ επενδύουμε, παράγουμε και δημιουργούμε!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.