April 25, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Η προ του Άθω περιοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση TTR του Βουκουρεστίου

Η προ του Άθω περιοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση TTR του Βουκουρεστίου

0

Εκατοντάδες ήταν οι Ρουμάνοι επισκέπτες της διεθνούς τουριστικής έκθεσης TTRROMEXPO ( 13 – 16.3.14), που επισκέφθηκαν και φέτος το περίπτερο της προ του Άθω περιοχής Χαλκιδικής, προκειμένου να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες τουριστικές μορφές, προτάσεις και υποδομές του προορισμού.

 

Το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών συνοδεύτηκε από την αισιόδοξη πρόβλεψη για αύξηση των αφίξεών τους, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία του earlybooking των τουριστικών γραφείων που συνεργάζονται με καταλύματα της περιοχής.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, σε συνεργασία με το γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας, πραγματοποίησε παρουσίαση του προορισμού σε εκπροσώπους tour operators και travel agencies με τίτλο «Mount AthosArea / Halkidiki – The place to be…».

 

Η πολυετής προσπάθεια του Οργανισμού, σε ό,τι αφορά την αγορά της Ρουμανίας, εστιάζει στο να προωθήσει σε αυτήν όλες τις τουριστικές μορφές του προορισμού, όπως π.χ. τις προσκυνηματικές του περιηγήσεις, τις γαστρονομικές διαδρομές, τους περιπάτους ανάμεσα σε βυζαντινά μνημεία και σε καταστήματα μοναστηριακών ειδών, τις επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, κλπ., ώστε να διαφοροποιήσει το είδος του εισερχόμενου τουριστικού προϊόντος και να περάσει από τη μαζικότητα στην επιλεκτική ποιότητα και κατ’ επέκταση στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.