April 20, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Η αθωνική θάλασσα, σημείο αναφοράς για τους Ιταλούς συνεργάτες του Jambo Group!

Η αθωνική θάλασσα, σημείο αναφοράς για τους Ιταλούς συνεργάτες του Jambo Group!

0

Ενθουσιασμός επικρατεί στους κόλπους της ιταλικής, ζωηρής, 10μελούς παρέας συνεργατών του tour operator Jampo Group. Και αυτό γιατί το Fam. Trip, που οργάνωσε ο Δήμος Αριστοτέλη και πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες σε συνεργασία με την τοπική τουριστική κοινότητα, ξετυλίγει προσεκτικά το κουβάρι της προώθησης των τριών θαλάσσιων όγκων της Ανατολικής Χαλκιδικής.

Πράγματι χθες οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν καταρχάς τον παράπλου του Άθωνα.

«Είναι η αθωνική θάλασσα αυτή που επηρεάζει / καθορίζει τον τρόπο σκέψης, συμπεριφοράς και ζωής των αγιορειτών», τους είπαμε. «Ακόμη και η αμπελοκαλλιέργεια στον Άθωνα οφείλεται στο θαλασσινό αέρα που «χαϊδεύει» τους καρπούς, κατευθυνόμενη σε αυτούς από την κορυφή του επιβλητικού Όρους».

Αμέσως μετά οι Ιταλοί μετέβησαν μαζί μας στην Αμμουλιανή, που αποτελεί απόλυτο και αντιπροσωπευτικά θαλασσινό προορισμό, συνθέτοντας ένα sea & sun τουριστικό προϊόν «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα της ιταλικής τουριστικής αγοράς.

  • Διασχίζοντας τη blue lagoon περιοχή των νησίδων «Δρένια»,
  • επισκεπτόμενοι το λιμάνι του οικισμού,
  • απολαμβάνοντας φρεσκοψαρεμένα θαλασσινά και ελληνική σαλάτα (το πιο απλό, νόστιμο και αντιπροσωπευτικά μεσογειακό πιάτο της περιοχής) και
  • ανακαλύπτοντας το φυσικό περιβάλλον της πράσινης παραλίας «Τσάσκα» στο βόρεια τμήμα του νησιού,
    δεν κατάφεραν να αντισταθούν στην έλξη της αμμουλιανιώτικης θάλασσας. Κολύμπησαν στα διαυγή νερά της και πραγματοποίησαν «θαλασσινή» φωτογράφηση, το υλικό της οποίας θα συμπεριληφθεί ως προωθητικό εργαλείο στη νέα έντυπη και ηλεκτρονική μπροσούρα του Jampo Group – αυτήν του 2021.

    Είναι γνωστό άλλωστε στον τοπικό τουριστικό κόσμο ότι η Αμμουλιανή (για πρώτη φορά στην τουριστική ιστορία της) έχει τοποθετηθεί στον εν λόγω κατάλογο μέσω συμπερίληψης τοπικής ξενοδοχειακής μονάδας σε αυτόν. Το γεγονός αποτελεί από μόνο του πραγματική επιτυχία: μετρήσιμη και επαγγελματικά επαρκή.

    Σήμερα ανακαλύπτουμε τον Ακάνθιο Κόλπο και συνδέουμε με πρωτοποριακό τρόπο τις δραστηριότητές του με εκείνες του ορεινού όγκου. Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε το ιδιαίτερο ταξίδι μας στην Ανατολική Χαλκιδική της εναλλαγής! Θα σας συναρπάσει!

  • Recommended Posts
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.