April 20, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Διαδικτυακό πρόγραμμα επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β) με Δανούς tour operators και travel agents

Διαδικτυακό πρόγραμμα επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β) με Δανούς tour operators και travel agents

0

Σε εφαρμογή του εγκεκριμένου προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Αριστοτέλη και προκειμένου να ενισχυθεί η φήμη και η πώληση του προορισμού στην εύρωστη τουριστική αγορά της Δανίας, τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 η εταιρία τουριστικού marketing «Χρήμα & Τουρισμός» διοργανώνει για λογαριασμό του Δήμου Αριστοτέλη διαδικτυακή παρουσίαση της Ανατολικής Χαλκιδικής με τίτλο «Sea & Sun around the land of Aristotle». Την παρουσίαση θα ακολουθήσει διαδικτυακό πρόγραμμα επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β) με Δανούς tour operators και travel agents.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού (sailing, diving, leisure, fishing) σε μία τουριστική αγορά, το profile της οποίας ακουμπά ακριβώς στον τρόπο με τον οποίο κατηγοριοποιήθηκε ο τοπικός «καλοκαιρινός τουρισμός» ως προς το what to do.

Η παρέμβαση θα ξεκινήσει με παρουσίαση:
όλων των δυνατοτήτων του τοπικού θαλάσσιου τουρισμού,
• της ηλεκτρονικής μπροσούρας του Δήμου Αριστοτέλη με τίτλο «Sea & Sun»,
• οπτικο-ακουστικού υλικού, αναφορικά με το μοντέλο καλοκαιρινών διακοπών στην αριστοτελική και προαθωνική χερσόνησο.

Θα ακολουθήσουν συζητήσεις (στην αγγλική γλώσσα) μεταξύ των Δανών και εκπροσώπων τοπικών ξενοδοχειακών μονάδων, αρκεί οι τελευταίοι να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα πώλησης μέχρι την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, ώστε να δομηθεί όσο το δυνατόν πιο οργανωμένα ο τρόπος διεξαγωγής του.

Αξίζει να διευκρινισθεί ότι η πρωτοβουλία αφορά αποκλειστικά και μόνο το Δήμο Αριστοτέλη: αυτό είναι το πλεονέκτημά της έναντι μιας γενικευμένης και περίπλοκης συμμετοχής πολλών τουριστικών προορισμών σε πλείστες παρόμοιες παρεμβάσεις, όπου – ανάμεσα σε δεκάδες άλλες παρουσιάσεις περιοχών – χάνεται η αίσθηση της μοναδικότητας – αποκλειστικότητας, ενώ παράλληλα δημιουργείται σύγχυση και λάθος σύνδεση των δεδομένων

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.