March 29, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Για πάντα στη θύμηση και στις καρδιές μας…

Για πάντα στη θύμηση και στις καρδιές μας…

0

Σήμερα τιμήσαμε τη μνήμη μιας σπουδαίας νοικοκυράς.

Μιας εθελόντριας του KOUZINA, η οποία «έφυγε» πριν από δύο χρόνια, αφήνοντας πίσω της μια μεγάλη παρακαταθήκη: η Μαίρη Βαλοδήμου, με την επιμονή, το δυναμισμό και την εξαιρετική σκηνική της παρουσία, κατάφερε να επανατοποθετήσει στην τοπική πρωτογενή παραγωγή τα «λουβίδια» του Νεοχωρίου.

Τα λουβίδια, το ντόπιο κίτρινο φασολάκι, που συλλέγεται τον Αύγουστο, μπουρλιάζεται (περνιέται σε κλωστή) και στεγνώνει στον καλοκαιρινό ήλιο, ώστε να κρατηθεί ξηρό ολόκληρο χειμώνα, τοποθετήθηκε ξανά στο νεοχωρινό τραπέζι χάρη στην τεράστια επικοινωνιακή καμπάνια, που πραγματοποιήσαμε παρέα με τη Μαίρη και τα υπόλοιπα μέλη του Γυναικείου Ομίλου Νεοχωρίου.

Από την έντυπη έκδοση του Jamie Magazine σε εκπομπή μαγειρικής στο κυπριακό ΡΙΚ, στις τηλεοπτικές εκπομπές της Ντίνας Νικολάου, στο Happy Traveler, αλλά και στο Bodrum Guide, στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, στη REAL, στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στο ΕΘΝΟΣ και αλλού – η Μαίρη ήταν πάντα πρωταγωνίστρια. «Μέχρι και από Τέξας ήρθαν για λήψεις πλάνων» έλεγε με περηφάνεια, αποδεικνύοντας ότι όταν κανείς αγαπάει τον τόπο του, τότε «μια κατσαρόλα και λίγα ταπεινά λουβίδια αρκούν για να τον απογειώσει επικοινωνιακά».

Η Μαίρη Βαλοδήμου δεν ήταν μια απλή εθελόντρια του KOUZINA. Ήταν κορυφαία συντελεστής παρουσιάσεων και γαστρονομικών εκδηλώσεων. Από σήμερα το δέντρο της, μια πλατανομουριά, θα σκιάζει τους επισκέπτες του Alexandros Palace Hotel για να θυμίζει ότι «ο σπόρος που ρίχνουμε θα μετατραπεί σε δέντρο, τη σκιά του οποίου μπορεί να μην απολαύσουμε ποτέ. Αυτή όμως θα σκιάσει ευεργετικά τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας».

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.