April 19, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Γευστικές Viragga-λιές στα Βράσταμα!

Γευστικές Viragga-λιές στα Βράσταμα!

0

Τρίτη ημέρα της γαστρονομικής μας KOUZINO-περιπλάνησης και τη σκυτάλη πήρε το Traditional Restaurant «Βίραγγας» στα Βράσταμα, όπου οι guest chef του ERGON AGORA Λευτέρης Αθανασόπουλος και Παναγιώτης Ξάνθης – σε συνεργασία με το Βασίλη Χαιριστανίδη – πρόσφεραν στους επισκέπτες τέσσερα (4) πολύ ιδιαίτερα και εμπνευσμένα πιάτα.

Το μενού τους έδωσε τρουφένια γεύση στη σαντορινιά φάβα, ενώ το πολύ νόστιμο πιλάφι με αγριομανίταρα που συνέλεξαν από το νοτισμένο βουνό έμοιαζε να περιέχει μέσα του τη γεύση ολόκληρης της γης. Συνόδεψαν το ντόπιο χοιρινό κρέας με σάλτσες φτιαγμένες από χόρτα του δάσους, ενώ για μία ακόμη φορά χρησιμοποίησαν το γιαούρτι Αρναίας ως βάση του επιδορπίου.

Εκπρόσωποι Τύπου και τουριστικών γραφείων που απόλαυσαν το μενού, διέκριναν τη γευστική διαφορά που προσδίδει η ποιότητα της πρώτης ύλης στα πιάτα των δείπνων του ΚΟUZINA.

Με μια υπέροχη viragga-λιά λοιπόν αποχαιρετήσαμε σήμερα το ERGON AGORA, για να υποδεχθούμε αύριο ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΥΜΑΡΙΟΥ στις πλατείες της αρχοντικής Αρναίας.

Σας περιμένουμε όλους στην πόλη των χρωμάτων και της μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.