April 23, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζουμε τον «περιπατητικό» τόπο μας!

Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζουμε τον «περιπατητικό» τόπο μας!

0

Παρουσιάζουμε στον κόσμο το περιπατητικό έργο των Αριστοτελικών Κοινοτήτων και των επαγγελματιών του τουρισμού, όπως αυτό πραγματοποιήθηκε στην Ανατολική Χαλκιδική την τελευταία 10ετία. Ένα έργο εμπνευσμένο από στελέχη και μέλη του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, πλήρως προβεβλημένο και προωθημένο σε συγκεκριμένες και επιλεγμένες τουριστικές αγορές. Ένα έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα, αποδοτικό και χειροπιαστά απτό.

Μια ολόκληρη τοπική κοινωνία παραδίδει το όραμά της στο Δήμο Αριστοτέλη, προκειμένου αυτό να ενταχθεί σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό ανάπτυξης και προβολής. Ένας συνειδητοποιημένος τουριστικός κόσμος ακουμπά την προσδοκία του για ένα αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν σε μια συνεργασία που επιβάλλεται να προχωρήσει ακόμη περισσότερο τη μέχρι σήμερα δραστηριότητα.

Ακολουθείστε μαζί μας τα βήματα του Αριστοτέλη. Ακολουθείστε τον Προαθωνικό Περίπατο! Γίνετε μέλος της παρέας και της ομάδας μας! Η επιλογή σας θα σας αποζημιώσει!

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι: συνέντευξη Τύπου στο Άλσος του Αριστοτέλη
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι: παρουσίαση τμήματος του «Αριστοτελικού Περιπάτου» στην περιοχή των Αρχαίων Σταγείρων
Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί: παρουσίαση τμήματος του «Προαθωνικού Περιπάτου» στην περιοχή της Μονής Ζυγού στην Ουρανούπολη

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.