March 28, 2024 Important news or anything!
Blog
Home / Νέα / Ένα φιλόξενο τραπέζι στο Παλαιοχώρι!

Ένα φιλόξενο τραπέζι στο Παλαιοχώρι!

0

Ένα γνώριμο τραπέζι, που δεν είναι άλλο από εκείνο της Ιερής Τράπεζας του Μοναστικού Οίκου Παναγίας Χαράς των Θλιβομένων στο Παλαιοχώρι, υποδέχεται και φιλεύει στις 3 του Φλεβάρη εκπροσώπους τηλεοπτικών συνεργείων από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, οι οποίοι καταγράφουν τα δρώμενα της «Γιορτής Του Αμπελουργού»!

Η φιλοξενία θα αποτυπωθεί στις τηλεοπτικές κάμερες και η δραστηριότητα του μοναστικού βίου θα ταξιδέψει στη βαλκανική με στόχο να ενισχύσει τις τουριστικές ροές στον ορεινό όγκο μιας φυσικά χαρισματικής αλλά και προσκυνηματικής περιοχής.

Για μία ακόμη φορά το Παλαιοχώρι «δίνεται» στη συλλογική προσπάθεια. Μέσα από στοχευμένες προωθητικές πρωτοβουλίες και επιλεγμένες συνεργασίες, αναδεικνύει την πρωτογενή παραγωγή του: μπαρμπουνοφάσουλα, πατάτες και λάχανο συνθέτουν το λιτό αλλά πάντα απλόχερα φιλόξενο τραπέζι.

Το γεύμα θα επιμεληθούν μέλη του Γυναικείου Ομίλου Παλαιοχωρίου, τα οποία σέβονται την παράδοση, τιμούν τη γαστρονομική και θρησκευτική κληρονομιά του τόπου και ορίζουν τον τρόπο φιλοξενίας στην πιο ζεστή και ελληνική του εκδοχή!

Μια πρωτοβουλία του promo tour του KOUZINA και του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας, το οποίο διοργανώνεται από την Τοπική Κοινότητα, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη και το Γυναικείο Όμιλο Παλαιοχωρίου.

Bravo Παλαιοχώρι!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.