Αθληθείτε

Αν είστε οπαδοί του αθλητισμού, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε οργανωμένους αγώνες water ski και surfing στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και να απολαύσετε θαλάσσια σπορ σε όλες τις οργανωμένες παραλίες της περιοχής.

Θα συναντήσετε σίγουρα γνωστούς ποδοσφαιριστές ή άλλους αθλητές που προετοιμάζονται στα ορεινά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν είναι λίγα τα τουρνουά tennis, beach volley, ιστιοπλοϊκών αγώνων και game fishing που διοργανώνονται κυρίως το καλοκαίρι.

Αν πάλι σας αρέσουν οι καταδύσεις, τότε θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα θερμά, διαυγή και ήρεμα νερά καθώς και το βυθό με τον απίστευτο πλούτο και την ποικιλομορφία υποβρύχιας ζωής στο σύγχρονο καταδυτικό κέντρο της περιοχής, που μπορεί να φιλοξενήσει μεμονωμένους δύτες ή οργανωμένες ομάδες δυτών.

Αθληθείτε εναλλακτικά

Αν βέβαια επιθυμείτε εναλλακτική άθληση ολόκληρο το χρόνο, τότε επισκεφθείτε το adventure park στο «Πλατανόρεμα» (στο 10ο χιλ. του δρόμου Γοματίου – Μ. Παναγίας).

Όλα τα είδη των sports, γήπεδα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, tennis, volley σε συνδυασμό με παροχή υπηρεσιών σε υποδομές για δραστηριότητες όπως στίβου περιπέτειας, αναρρίχησης, fly fox, τοξοβολία, ιππασία, σας περιμένουν κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε εποχή του χρόνου!

Ο χώρος ενδείκνυται και για μαθητικές εκδρομές, αφού αποτελεί «μαθητικό» προορισμό, που ενθουσιάζει το μαθητόκοσμο είτε προέρχεται από ελληνικά σχολεία, είτε από σχολεία από τον ευρωπαϊκό χώρο!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.