Συντονιζόμαστε στο Flash Radio 99,4!

0

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα, προωθώντας τη γαστρονομική μας παράδοση!

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου – προπαραμονή της Γιορτής – παρουσιάζουμε στο Flash Radio 99,4 και στη δημοσιογράφο Μίνα Αφεντούλη γλυκίσματα και πιάτα των Χριστουγέννων.

Πρωταγωνίστριες των ραδιοφωνικών περιγραφών θα είναι:

η κυρία Στέλλα Μιμίκου από την Αμμουλιανή, η οποία θα μεταφέρει στους ακροατές όλη την ατμόσφαιρα της σπιτικής προετοιμασίας των αμμουλιανιώτικων σιροπιαστών γλυκισμάτων!
– θα περιγράψει πώς οι ντόπιες καλονοικοκυρές ετοιμάζουν, αμυγδαλωτά, ροδίνια και σαλμπουρέκια,
– και θα αναφερθεί στον τρόπο προετοιμασίας της περίφημης φυλλωτής βασιλόπιτας,
σε μια προσπάθεια να μυήσει το κοινό στα «άδυτα» ενός κόσμου που στηρίζει όλη του την ανάπτυξη στο παρελθόν και στις μικρασιάτικες ρίζες!

Στη σκυτάλη θα πάρει η κυρία Μαρία Τσουκαλά από τη Βαρβάρα, η οποία θα περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο η εκτροφή του «μαύρου χοίρου» στο Αριστοτελικό Όρος αποτελεί τη γαστρονομική επιτομή των Χριστουγέννων. Θα μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζονται τα βαρβαριώτικα λουκάνικα, θα παρουσιάσει τεχνοτροπία για το ψήσιμο του πεντανόστιμου κρέατος και θα αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο οι συνήθειες του παρελθόντος οριοθετούν το τουριστικό μέλλον του Αριστοτελικού Όρους.

Όλα αυτά στην εκπομπή του Flash Radio 99,4 «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» της Μίνας Αφεντούλη, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα! Μια αυθεντική «KOUZINA παρουσίαση», η οποία προωθεί τον τόπο, τους ανθρώπους που τον υπηρετούν, τα τοπικά προϊόντα, την κληρονομιά και την ενστικτώδη δημιουργικότητα!

Συντονιζόμαστε όλοι, Στηρίζουμε τους εθελοντές του KOUZINA, Προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη γιορτή!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.