Πηγαίνουμε Κύπρο!

0

Το ολοκληρωμένο του πρόγραμμα παρουσιάζει στον κόσμο το KOUZINA 2020, στοχεύοντας στη Μεγαλόνησο, όπου θα συμμετάσχει στο πολύβουο «Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας» που φέτος πραγματοποιείται την 1η Οκτωβρίου στον οικισμό Λάγια της Λάρνακας από τον υπερ-δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας.

Μία ημέρα μετά, Κύπριοι εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων και Τύπου θα δουν και θα ακούσουν το πρόγραμμα του 2020, το concept του οποίου βρίσκει την «Ανατολική Χαλκιδική να παρουσιάζει τα πιάτα της», με την έννοια ότι εκτός από τους guest chef, το KOUZINA 2020 προωθεί ως πρωταγωνιστές τους τοπικούς chef, τιμώντας τη 10χρονη προσφορά τους στη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα του KOUZINA 2020 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.mountathosarea.org την 31η Αυγούστου 2019, ενώ τα τουριστικά του πακέτα θα διοχετευθούν σε λίγες ημέρες σε 1800 τουριστικά γραφεία – συνομιλητές του Π.Ο.Τ. στην Ευρώπη, Μεσόγειο, Ασία και Αμερική.

Στην Κύπρο θα παρουσιασθεί επίσης το προσκυνηματικό πακέτο με τίτλο: «Από την κλασσική Θεσσαλονίκη στο Βυζαντινό Άθωνα: μια διαδρομή σπαρμένη από παραδοσιακά προσκυνήματα» ενώ θα τεθούν οι βάσεις για μια συνεργασία με τίτλο: «Κυπριακό Κολοκάσι και Μύδια Ολυμπιάδας: τρόπος γαστρονομικής ανταλλαγής και τουριστικής σύζευξης προορισμών».

Τέλος το KOUZINA θα παρουσιασθεί στο συνέδριο με τίτλο «η αξία των τοπικών προϊόντων και η χρήση τους στον Αγροτουρισμό / Τουρισμό Υπαίθρου», που πραγματοποιείται στις 3 Οκτωβρίου στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας (Σκαρίνου) από την Κυπριακή Εταιρία Αγροτουρισμού.

Ευχαριστούμε την Κύπρο μας για τις ευκαιρίες που μας δίνει!
Ερχόμαστε!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.