Πώς θα έρθετε στην περιοχή

 

Mπορείτε να έρθετε στην περιοχή όλες τις εποχές του χρόνου εύκολα και γρήγορα από τη Θεσσαλονίκη με τα λεωφορεία των τακτικών δρομολογίων του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, που αναχωρούν κάθε δύο (2) περίπου ώρες (τηλ. +30 2310316555).

Εάν όμως επιθυμείτε να μετακινηθείτε με taxi, τότε μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην εταιρία «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ» (τηλ. +30 694 5161797), η οποία πραγματοποιεί μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά και από οποιοδήποτε σημείο της περιοχής προς τη Θεσσαλονίκη (κράτηση με voucher και ραντεβού).

Εάν τέλος επιθυμείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μπορείτε να απευθύνεστε στην εταιρία ενοικίασης οχημάτων Dirent (τηλ. +30 2310863999), e-mail address: reservation(at)recar.gr, και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το αυτοκίνητο που επιλέξατε από την τεράστια ποικιλία που διατίθεται, την ώρα που το θέλετε και στο σημείο που επιθυμείτε! Κλείστε το τώρα!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Είδος αυτοκινήτου που με ενδιαφέρει:

Ενδιαφέρομαι για τις παρακάτω ημερομηνίες και θα ήθελα να μου αποστείλετε προσφορά

Από:

Έως:

Το μήνυμά σας

Πώς θα πάτε στην Αμμουλιανή

Το να πάτε στην Αμμουλιανή είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Σκάφη, ferry boats και τακτική συγκοινωνία καθιστούν τη μετακίνηση από και προς το νησί «υπόθεση λίγων λεπτών», μια και η μικρή χιλιομετρική απόσταση που το χωρίζει από την προ του Άθω περιοχή επιτρέπει την πολύ συχνή συγκοινωνιακή σύνδεση.

Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, δηλ. περίπου από αρχές Ιουνίου ξεκινούν τα ανά μία ώρα δρομολόγια των ferry boats, ενώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο πυκνώνουν και πραγματοποιούνται κάθε μισή ώρα! Κάπου στα μέσα του Σεπτέμβρη ξεκινούν τα χειμερινά δρομολόγια, τα οποία έχουν ως εξής :

7.15 (Από Αμμουλιανή προς Τρυπητή) – 7.45 (Από Τρυπητή προς Αμμουλιανή)

9.15 (Από Αμμουλιανή προς Τρυπητή) – 9.45 (Από Τρυπητή προς Αμμουλιανή)

11.30 (Από Αμμουλιανή προς Τρυπητή) – 11.45 (Από Τρυπητή προς Αμμουλιανή)

13.30 (Από Αμμουλιανή προς Τρυπητή) – 13.45 (Από Τρυπητή προς Αμμουλιανή)

16.45 (Από Αμμουλιανή προς Τρυπητή) – 17.05 (Από Τρυπητή προς Αμμουλιανή)

Η τιμή του εισιτήριου είναι 2,5€ ανά άτομο, ενώ η τιμή για τα οχήματα ανέρχεται στα 10€.

Τα μεγαλύτερα οχήματα καταβάλουν μεγαλύτερο αντίτιμο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου εξάλλου το ταχύπλοο δημοτικό σκάφος πραγματοποιεί συμπληρωματικά δρομολόγια κυρίως μετά τις 8 το βράδυ, ενώ τους μήνες αιχμής πραγματοποιεί τακτά δρομολόγια ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας (23.00, 01.00, 03.00, 05.00).

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 € και έχει ισχύ για δύο μετακινήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα τηλέφωνα :

Σκάφος Γοργουπήκοος, Τηλ: 23770 51080, Κιν: 6944538798
Σκάφος Θεοσκέπαστη, Τηλ: 23770 51401
Λιμεναρχείο Ιερισσού, Τηλ: 23770 22666

Πώς θα πάτε στο Δεβελίκι

Το Δεβελίκι είναι η παραλία του Γοματίου, ενώ υπέροχου παραδοσιακού οικισμού ανάμεσα στην Ιερισσό και στη Μ. Παναγία. Για να χαρείτε καλοκαιρινές διακοπές στην ατέλειωτη παραλία του θα πρέπει να φτάσετε στο Γομάτι και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τη σήμανση, η οποία είναι απόλυτα επαρκής.

Μέσα από μια διαδρομή στα υψώματα του χωριού, από όπου θα απολαμβάνετε υπέροχη θέα προς τον κόλπο του Αγίου Όρους, τον Άθωνα και το νησί της Αμμουλιανής, θα φτάσετε γρήγορα στην παραλία, αφού η απόσταση που τη χωρίζει από χωριό είναι μόλις 3 χιλιόμετρα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.