Μαγευθήκαμε!

0

Ξεχωριστή και γευστικά «μαγεμένη» ήταν η βραδιά που ζήσαμε απόψε στους πράσινους πρόποδες του Αριστοτελικού Όρους – στο Νεοχώρι, εκεί όπου το Traditional Restaurant «Μαγεμένο Δάσος» φιλοξένησε τους chef του ERGON AGORA Λευτέρη Αθανασόπουλο και Παναγιώτη Ξάνθη, προκειμένου αυτοί να δημιουργήσουν σε αυτό «τη γιορτή της τρούφας»!

Σε συνεργασία με την τοπική chef Τάνια Βλάχου οι guest chef συνταίριαξαν με εξαιρετικό τρόπο τα άγρια μανιτάρια του Χολομώντα με το γίδινο τυρί Αρναίας, αλλά και με το περίφημο μέλι – γαστρονομική ταυτότητα της πόλης. Κυρίαρχο στοιχείο των μανιταρένιων γεύσεων αποτέλεσε το «λουκάνικο Νεοχωρίου«, ενώ τα γιαουρτένια επιδόρπια απέδωσαν τέλεια τους φρουτένιους συνδυασμούς. Μουντοβίνα και τοπικά γλυκά του κουταλιού απογείωσαν το γευστικό αισθητήριο!

Κέφι, διάθεση παρέας, κοινό με άποψη, μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και προπαντός εκτίμηση του «πολύ καλού», που προσφέρθηκε σήμερα στο «Μαγεμένο Δάσος» μας έκαναν να νιώσουμε ξανά τη δύναμη της προσφοράς του KOUZINA, το οποίο σαφώς και  «ζωντανεύει» τις ανοιξιάτικες βραδιές στην Ανατολική Χαλκιδική.

Αύριο το βράδυ οι ίδιοι chef παρουσιάζουν «τη γιορτή του δάσους» στο Traditional Restaurant «Βίραγγας», στα Βράσματα. Ελάτε μαζί μας, Ακολουθείστε μας και γευθείτε τη μαγική γιορτή!

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.