Ιταλικά τουριστικά γραφεία προσεγγίζουν την Ανατολική Χαλκιδική!

0

…και ενώ τα στελέχη του Π.Ο.Τ. ετοιμάζουν αποσκευές για το D2D πρόγραμμα επαγγελματικών συναντήσεων, που θα πραγματοποιήσουν στο Τορίνο στις 15 & 16 Φεβρουαρίου, ιταλικά τουριστικά γραφεία ολοένα και περισσότερο «γεμίζουν» τα τουριστικά τους πακέτα με πολυήμερες διακοπές:
– είτε στην Αμμουλιανή,
– είτε την Ουρανούπολη,
– είτε στην Ακτή Κομίτσα.

Τελευταία εξέλιξη αποτελεί η προσέλκυση Λομβαρδικού γραφείου CRAL στην Αμμουλιανή, το οποίο φιλοδοξεί να συγκεντρώσει στο νησί Ιταλούς επισκέπτες μέσης ηλικίας την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ενώ σημαντικότατo αποτέλεσμα της επικοινωνιακής καμπάνιας του Π.Ο.Τ. στην ιταλική τουριστική αγορά θεωρείται το άνοιγμα της Ουρανούπολης ως προορισμού καλοκαιρινών διακοπών (για μεμονωμένους) από Ιταλό specialist στον τουρισμό θαλάσσιων περιηγήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωποι και των δύο προαναφερόμενων τουριστικών γραφείων έχουν επισκεφθεί την περιοχή, αποδεικνύοντας τη δύναμη των επαγγελματικών ταξιδιών εξοικείωσης και της πολύ στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής που τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται στο συγκεκριμένο κομμάτι της Χαλκιδικής.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.